Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Απο ποτε η αποζημιωση ανηκει στον εργαζομενο? Η αμερικη και οι αλλες χωρες που δεν εχουν τετοια ομορφα μετρα ειναι ηλιθιες?
Δηλαδη, εργαζεσαι καπου κανεις μια κουτσουκελα και πρεπει να σε αποζημιωσει ο εργοδοτης γιαυτο? τι λες??
Ο εργοδοτης ισχυριζεται οτι δεν εχει να στην δωσει, αληθεια ¨η ψεματα ποιος εισαι εσυ που θα αποφασισεις γιαυτο?
Δηλαδη τι θα κανεις, θα του κλεισεις του ''καθαρματος'' του ''αλητη'' του εργοδοτη το σπιτι για να παρεις τι?
Ποιος εισαι εσυ και οι υπολοιποι που εχετε απαιτηση να σας δωσει απο τα κερδισμενα περασμενων ετων? μαζι τα κανατε? αν μου πεις ΝΑΙ εισαι βαθεια νυκτωμενος φιλε μου.
Να δω αν δεν υπηρχαν καλοι, κακοι, αλητες, κεφαλαιουχοι, καθαρματα......... εργοδοτες τι θα κανατε, που θα δουλευατε και τι θα τρωγατε.........
Για τους οφειλομενους μισθους και ΜΟΝΟΝ γιαυτους εχεις δικιο, δουλεψες και πρεπει να πληρωθεις!
Και κατι αλλο, γιατι λες ''πληρωνω αλλυλεγγυη και χαρατσια και ας ειμαι ανεργος'' και δεν λες ''πληρωνω αλλυλεγγυη και χαρατσια διοτι εχουμε εισοδημα?'' Τον οικτο μας λογω ανεργιας σου επιζητεις? Μονο για σενα ισχυει αυτο? ολοι εμεις οι αλλοι δηλαδη τι ειμασταν ηλιθιοι που ως ανεργοι αλλα με εισοδημα 450-550ε εκ της συζυγου πληρωναμε τα χαρατσια και την αλλυλεγγυη και δεν λεγαμε κουβεντα?
Να πας να πιασεις δουλεια, οποιαδηποτε δουλεια με οποιαδηποτε λεφτα, αυτο να κανεις!!!!!
Το εχω ξαναπει και δεν θα σταματησω να το λεω, μπας και συνηδητοποιησετε που βρισκομαστε, μπας και καταλαβετε οτι τα ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ του '80, '90 και 2000 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ........, δ/της ειμουνα επι 30 χρονια, με δεκα ανθρωπους υφισταμενους απο κατω, με αυτοκινητο εταιρειας, με λεφτα, με ταξιδια σε ολον τον κοσμο, διαμονη σε ξενοδοχεια 5αστερων......και ξαφνικα, ταξιτζης εγινα.........ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και με ΟΣΑΔΗΠΟΤΕ.
Και δεν μου λες, αντε κι ερχεται αυτος που επιθυμεις, ΤΙ νομιζεις οτι θα κανει? θα γεννησει λεφτα να δωσει στον λαο και στο κρατος?
Ας ειμαστε επιτελους σοβαροι.......!!!
|