20-09-2013, 12:57
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
Σκληρός πολύ Γιώργο...τον έσκισες τον συνάνθρωπο....
|
Νικο ξερεις γιατι?
ειμαι υπαλληλος, σαν τον συνανθρωπο μας, επι 31 χρονια, εχω γυναικα εργοδοτη αφου εχει υπαλληλους στην δουλεψη της και υπηρξα κι εγω για 8 μηνες ελ. επαγγελματιας.
Ξερω τους μεν και τους δε απο εξω κι ανακατωτα, ξερω τι περνανε αμφοτεροι παρα πολυ καλα.
Ξερω πολυ καλα τον εργοδοτη που κανει τζιρο 10 και τα εξοδα του ειναι 11 και λεφτα γιοκ για το σπιτι! Ξερω και τον εργοδοτη που κανει τζιρο 10 με εξοδα 2 τα οποια τα βαζει στην ακρη γιοα παν ενδεχομενο.
Ξερω και τον αλλον που οσα βγαζει τοσα τρωει.....
Και οι τρεις ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ να τα κανουν οτι θελουν.....ο εργαζομενος δεν εχει κανενα δικαιωμα σε αυτα.
αν γιαοποιοδηποτε λογο ο εργοδοτης χρεωκοπησει για;τι να δωσει αποζημιωση στους υπαλληλους του? παει χρεωκοπησε!!! μα εχει στην ακρη λενε οι αριστεροφερνοντες....ε και? δικα σας ειναι? εσεις αναπτυξατε την εταιρεια? τοσα χροναι δεν σας πληρωνε κανονικα? τωρα τι θελετε?
Επιπλεον εχω δουλεψει σε Αμερικη, Αγγλια, Γερμανια και παντα στον κλαδο μου.....συζητησα πολυ σε αυτες τις χωρες αλλα και στην Ελλαδα το ΓΙΑΤΙ ο εργοδοτης ειναι παντα ο ''κακος''. Στο εξωτερικο μου απαντησαν ''δεν καταλαβαινω τι λες'' και στην Ελλαδα ''επειδη ειναι το κεφαλαιο κι εχουν χρημα''.
Μα ρε βλακες τους ελεγα, αν δεν υπηρχε ο ''πλουσιος'' (σε εισαγωγικα διοτι δεν ειναι ολοι οι εργοδοτες τετοιοι), ΠΩΣ εσυ θα ζουσες? ΠΟΥ θα δουλευες? ΤΙ θα ετρωγες αφου και στην διατροφη καποιος εργοδοτης σφαζει, καλλιεργει.............
Απαντηση? ''το κεφαλαιο που καταδυναστευει......''
Τωρα που η ΒΙΟΧΑΛΚΟ την εκανε και πριν απο αυτες και καποιες αλλες και ισως ακολουθησουν κι αλλες, τωρα που οι εναπομεινουσες εργοδοσιες ειναι λιγοτερες απο εχθες βγαινω και λεω σε ολους αυτους ''οριστε, εγινε αυτο που θελατε, το κεφαλαιο και οι κακοι πλουσιοι εργοδοτες φευγουν, απεργιες τους κανανε, καταληχεις επισης, να δω τι θα κανουν οι ανεργοι που μενουν πισω........'', ξερεις τι μου απανταει το 99% ολων αυτων? ''Ειδες τι αλητες ειναι? φευγουν τωρα που τους χρειαζεται η χωρα''....ημαρτον ρε Νικο!!!!!
Δεν τους ενδιαφερει ουτε πως στηθηκε η επιχειρηση του πλουσιου για να βρουν ενα κομματι ψωμι οι εργαζομενοι, ουτε πως συνεχιζει να υπαρχει αυτη η επιχειρηση!! Ποιος την διατηρει την επιχειρηση? μην μου πεις οι εργαζομενοι, διοτι αυτοι κανουν την δουλεια που θελει και οπως την θελει ο πλουσιος εργοδοτης, και αμα την κανουν σωστα ερχεται ο νεος πελατης και τα εσοδα αυγατιζουν.....και καινουριοι υπαλληλοι ερχονται και παει λεγοντας.
Μας λεει ο Vag για αποζημιωση, ποια αποζημιωση? απο που κι ως που θελεις αποζημιωση? και τοσο καιρο που δουλευεις τι επαιρνες? αποζημιωση δια την εργασια σου δεν επαιρνες? και το λαθος του εργαζομενου ποιος το επωμιζεται? το οτι σε εκπαιδευσε ΤΣΑΜΠΑ, σου εδωσε καταρτιση για το μελλον δεν λεει τιποτε? γιατι να δικαιουσαι επιπλεον αποζημιωση?
Εγω φιλε Νικο αν δεν ειχα τα 30 χρονια στην πλατη μου, αρα εξειδικευση, αρα γνωσεις και μαλιστα χωρις πτυχιο τι θα εκανα σημερα? ακομα ταξιτζης θα ημουν!! τις γνωσεις που μου εδωσαν οι εργοδοτες μου, απο το 1981 μεχρι το 2010 που αποληθηκα, ΑΥΤΕΣ εξαργυρωσα ΣΗΜΕΡΑ και ξαναμπηκα στην Ναυτιλια! ΓΙΑΤΙ τα ξεχναμε αυτα???????
Last edited by GeorgeP; 20-09-2013 at 13:01.
|