Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Η γνωστη καραμελα του Ελ. Επαγγελματια, το ΦΠΑ δεν ειναι δικο μου αλλα του κρατους. οταν θελω κι αν θελω το αποδιδω στο κρατος κι οταν δεν το αποδωσω εσυ κε πελατα θα το ξαναπληρωσεις μεσω της φορολογιας σου........ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.......
Παμε παρακατω, ερχομαι στο μαγαζι σου....
GP=ποσο κανει αυτο?
IV=100ε
GP=οκ παρε 100ε
IV= οοοοχι 100ε αλλα 123ε
GP=γιατι?
IV= διοτι τα 23 ειναι του κρατους......
GP= τοτε δεν το παιρνω
IV=γιατι?
GP=διοτι με κοροιδευετε κυριε, εγω θελω να ξερω τι θα πληρωσω συνολικα.......
IV=μα, αν θελετε μοιραζομαστε το ΦΠΑ και πληρωνετε λιγοτερα..........
Γιαυτο το κανετε Κοι Ελ. επαγγελματιες, δεν ειμαστε ηλιθιοι εμεις οι ιδιωτες απλα σκεφτομαστε τους εαυτους μας και την τσεπη μας περισσοτερο απο τον διπλανο μας, την προσφερομενη υγεια κ.λ.π.
Ο Σταυρος σας εβαλε ενα λινκ πιο πανω, που αφορα την υστερηση εισπραξης κι αποδοσης ΦΠΑ απο ελ. επαγγελματιες σαν τους ως ανω...........
Οχι Ηλιθιοι δεν ειμαστε, συμφεροντολογοι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
δηλαδη στις βιτρινες των καταστηματων επρεπε να γραφει τοσο με ΦΠΑ και τοσο χωρις ΦΠΑ, μονον που σε αυτην την περιπτωση ο μαγαζατορας θα πηγαινε σουμπιτος μεσα αφου ο νομος το απαγορευει, ενω οταν το κανει μεσα στο μαγαζι ¨η κατ ιδιαν face to face στο πεζοδρομιο χωρις να σα ακουει κανεις, οπως δλδ το κανετε εσεις, ειναι καλυτερα...........βρε πονηροι κι ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που ειμαστε .......
Ο ιδιωτης αγαπητοι κυριοι ελ. επαγγελματιες πρεπει να ξερει την τελικη τιμη κι οχι να την διαχωριζετε απο το ΦΠΑ.........
Την αλλη φορα που θα δουλεψω το ταξι θα λεω στον πελατη στο τελος της διαδρομης τοσο χωρις ΦΠΑ και τοσο με ΦΠΑ.........ΩΡΑΙΟΣ......!!!!!
|
ΤΣΑΜΠΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑΖΕΙς.,.,
αυτεσ ειναιι λογικες απλες για ανθρωπους που εχουν μαθει να τους καταθετουν τον μισθο καθε πρωτη του μηνα και να σχολιαζουν την επικαιροτητα.,.,.,
οταν παω να κανω μια δουλεια θα ζητησω και θα συμφωνησω την τιμη που θελω να πληρωθω.,.,
απο κει και περα εαν και εφοσον συμφωνησω τη θα πληρωθω εγω που θα δουλεψω εαν και εφοσον θελει ο πελατης θα πληρωση και το κρατος.,.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑς.,.,
ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ.,.,
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΠΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.,.,
αν θελεισ να ανυλησουμε το θεμα εδω ειμαι.,.,
και να θυμασε οταν ξεκηνησεις να κανεις αναλυσεις βολεμενου υπαληλου οτι εχω κοψει τιμολογια 80.000 ευρω περιπου που ποτε δεν πληρωθηκαν και προσπαθω να πληρωσω το φπα.,.,.,.,.
αν θεσ ανοιξε το το θεμα και θα σου τα αναλυσω οπως αρμοζει.,.,.,.,.,.,