20-09-2013, 22:59
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι
Eισαι απαραδεκτα κακεντρεχης................ευτυχως προβλεψιμος κι αντιμετωπισιμος σε καθε περιπτωση.
δεν αισθανθηκα ποτε αντιμετωπος με καποιον.....
ειμαι απο αυτους, που πιστευω.....οτι ο χωρος αυτος, πρεπει να μας ενωνει και οχι να μας χωριζει
για αυτο ....ειμαι προβλεψιμος
Γιαιτι δεν λες την αληθεια, οτι δλδ τα μελη που ''αποχωρουν'' επιθυμουν την αποχωρηση/διαγραφη μου απο το φορουμ κανωντας τα αδυνατα δυνατα για να το πετυχουν και αφου δεν το καταφερνουν ΤΟΤΕ σταματανε να γραφουν τα ιδια? κι οχι ''φευγουν'' αφου ειναι ακομα ενεργα μελη κι επισκεπτονται το φορουμ.
Γιατι δεν λες για την ομαδα των αντιφρονουντων προς Georgep η οποια ''αποχωρησε'' απο τα γραπτα αφου δεν αντεχει και δεν μπορει να με αντιμετωπισει?
Αν δεν εχεις προβλημα με τους προωρα συνταξιοδοτημενους εγω, οι κανονικα συνταξιουχοι και ολη η Ελλαδα δυστυχως εχει..........και το εθιξα.......δεν το αντεξαν......ξυδι.
μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου εχεις.....ακου δεν μπορει να με αντιμετωπισει
για αυτο γραφεις σστο φορουμ???
για να δοκιμασεις τις αντοχες των αλλων???
ομαδα αντιφρονουντων προς γιωργο?????
χαιρεσαι για αυτο????
αυτο το ξυδι....δειχνει την διαφορα μας
Γιατι σκοπιμως πληροφορεις τους συμφουρμιτες με ψευδη στοιχεια που αφορουν κι εμενα..........?
Γιατι το κανεις αυτο? αν θελεις ''πολεμο'' παντως ειμαι ετοιμος..........
τι εννοεις ψευδη στοιχεια????
πολεμο????
μακρια απο εμενα, αυτες οι παπαριες ....
.........αναρωτιεσαι ακομη ποιος κανει τα θεματα μανταρα???
Δεν ειμαι οπαδος οτι στα φορα ειμαστε για να περναμε καλα μονον.......
Εφοσον εχω αντιθετη αποψη θα την πω, παση θυσια, αν δεν συμφωνει καποιος να το πει......ομορφα κι οχι με χαρακτηρισμους ''νουμερων''.......
σε πειραξε ο χαρακτηρισμος νουμερο???
το οτι λες βλακες, ανθρωπους με τοσο σοβαρα προβληματα???
εγω δεν θα ελεγα ποτε βλακα την Φωτεινη......
γιατι ξερεις απο πρωτο χερι, οτι το παραδειγμα που εγραψα, αφορουσε την Ελενη.....και πολλες χιλιαδες ανεργους, απολυμενους
το κακο με εσενα ειναι οτι δεν γραφεις με την καρδια σου, αλλα μπαινεις σε θεματα που καινε, για να δημιουργησεις αντιπαθειες
τα εχεις καταφερει....να εισαι σιγουρος για αυτο
ο γιωργος εντος πληκτρολογιου, δεν εχει καμμια σχεση με τον γιωργο......που πολλοι απο εμας, ξερουν απο κοντα
ο ηρεμος και χαμογελαστος γιωργος, γινεται αγριμι ιντερνετικο......χωρις λογο και αιτια
τεσπα......συνεχισε, οπως νομιζεις
|