View Single Post
Παλιό 26-09-2013, 21:46
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;

Ο σκοπός της δικής μου παρέμβασης δεν ήταν να δημιουργήσω νέες αντιπαραθέσεις,ήθελα να τονίσω ότι εδώ μέσα οι άνθρωποι που υπάρχουν είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ασφάλειας,τόσο που μπορεί να δημιουργηθεί θέμα ακόμη και για έναν πιο "απλό" τύπο κράνους,πόσο μάλλον για την μη χρήση αυτού,δεν έχω δει ποτέ σε συνάντηση που έχω βρεθεί ή σε φωτογραφίες από απλές βόλτες,εξορμήσεις,ταξίδια κτλ που να μην είναι κάποιος σαν "αστακός",μπότες,στολές με προστασίες,γάντια,χειμώνα,καλοκαίρι,πόσο μάλλον κράνος,οι άνθρωποι εδώ μέσα επενδύουν στον εξοπλισμό τους δεν τον αγοράζουν απλά γιατί κάτι πρέπει να φοράνε,δεν νομίζω σε ένα τέτοιο φόρουμ με την δύναμη και την ευαισθησία από τα μέλη του πάνω σε τέτοια θέματα για τον εαυτό τους πρώτα απ'όλα είναι δυνατόν να συζητείται αν είναι δικαίωμα μας απέναντι στο κράτος και τους νόμους το αν θέλουμε να φορέσουμε κράνος γιατί μπορεί εμείς να γουστάρουμε να σκοτωθούμε,είναι συζήτηση εκ του ουκ άνευ τουλάχιστον για ένα τόσο αποδεδειγμένα ευαίσθητο σε θέματα ασφαλείας χώρο, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του έχει αποδείξει.
Reply With Quote