Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas
φιλε δεν εχω τιποτα με εσενα ουτε Χ.Α.ειμαι,αλλα η ολη φαση-απροκαλυπτη προπαγανδα τις τελευταιες ημερες,απο ολα τα (####)καναλα μου θυμιζει την Αμερικη της εποχης του Mccarthy,στο μανιωδες κυνηγι μαγισσων κ...κομμοuνιστων...Απλα σε εμας τωρα εχουν αναστραφει καπως οι ρολοι..Δε λεω οτι ειναι κ τιποτα καλοπαιδα,αλλα σιγα τα ωα κι`ολας,δε μπορουσε να γινει πιο ησυχα η ολη φαση πεντε μερες τωρα μας εχουν πρηξει τα @ρχ/α ,εδω εχουν γινει αλλα κ αλλα.Τεσπα να μη μακρυγορω η ολη φαση μου θυμιζει ενα ανεκδοτο που ο διαβολακος γαμ@uσε εναν κ ενω του τον ειχε βαλει ολον απο πισω,με τα χερια του μπροστα του εκανε ταχυδακτυλουργικα κ του ελεγε-`κοιτα τα δαχτυλακια μου`.Ετσι λοιπον ασχοληθειτε σου λεει τωρα ζωα εσεις,με τα αλλα ζωα της Χ.Α. κ ο μπουμπουκος παιρνει 8χιλ το μηνα κ εσυ θα θες κ ενα εικοσιπενταρι να πας στο νοσοκομειο κ αλλα διαφορα μαγειρεματα με κατι εφοπλιστες κ φορολογιες...Αντιπερισπασμος λεγεται κ ειναι απλο...
|
σεω αρκετα θα συμφωνησω μαζι σου,,.,αλλα θα διαφωνησω στον αντιπερασπισμο.,.,.,.,
δεν ειναι αντεπερισπασμος.,.,.,
ερχονται εκλογες .,(λεω εγω)
το καλοκαιρι ολοι μιλουσαν για ατυχημα (λεσ να ηξεραν κατι??? .,.,λεω εγω)
και αν πεσουν τα ποσοστα τις Χ.Α προσ τα που θα κινηθη το μεγαλυτερο ποσοστο?????
καποιοι μεγαλοστελεχη τις κυβερνησης θελουν λιστα!!!!!!!
τυχαια τα γεγονοτα,.,.,.,., (λεω εγω)