View Single Post
Παλιό 29-09-2013, 01:33
mpampis Ο/Η mpampis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2013
Περιοχή: αγιοι αναργυροι
Μoto: Funduro 650st
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PITS Εμφάνιση μηνυμάτων
το κακο που εχουμε παθει σαν χωρα απο τους κου#####στες ηταν μεγαλυτερο και θυμαμαι πολυ καλα τον τοπο τον ποτισμενο με αιμα απο Ελληνες και οχι σοβιετικους που σφαχτηκαν απο <<ανθρωπομορφους>> στο γονατο
αιμα υπαρχει στα χερια του δολοφονου κι εγω δεν τον ψηφισα..(εξαλου μεχρι προπερσυ ηταν κκες λες απο κει να εμαθε να σφαζει???)
δηλ.. οι αριστεροι ειναι ολοι δολοφονοι των ανθρωπων στη μαρφιν ή αυτοι δε πιανονται???
για την ανθρωπινη βλακεια συμφωνω και στο επιστρεφω

δεν υπαρχει πιο φασιστικος τροπος και ιδεολογια απο αυτη της αριστερας που καθολου δε σεβεται καμια προσωπιοτητα αλλα σας εχω χεσμενους, σιγα μην ενοχληθω οποτε και καμια σκοτουρα επιβολης των δικων μου ιδεων δεν εχω, αν κρινω απο τα ποστ σου ομως εσυ εισαι στην πρεμουρα κατι σαν τον που$%%στη που θελει να κρυφτει και η Π(**&η δεν τον αφηνει ενα πραμα, μην πιασουμε για τις αριστερες πρακτικες γιατι θα μιλαμε ωρες και σαν πιθικι δεν το μπορω.
προσδιορισου τι εισαι τι πρεσβευεις αν δε σε τυφλωνει το φως και μιας και δε μας ανεχεσαι και δε θελεις να πας και στη ρωσια να περνας καλα, τοτε απλα μην ασχολεισαι (αλλα και που ασχολεισαι χεσμενο σε εχουμε)
ειμαι ηδη στο διαολο χωρις τη παρενεση σου αλλα σε καποιο διπλανο καζανι σαν να βλεπω και το κεφαλι σου και ολων μας, εσυ δεν βλεπεις αλλα δικαιολογεισαι ειναι πολυς ο καπνος απο τη προπαγανδα σας
ΥΓ μη κανεις τον κοπο να μου απαντησεις προσωπικα δε με απασχολει η γνωμη σου

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΡΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.
ΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΑΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Last edited by mpampis; 29-09-2013 at 01:46.
Reply With Quote