Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από griv_gs

Δεν κάνεις καμία βόλτα με την μηχανή σου ή τίποτα άλλο που σου αρέσει να ξελαμπικάρεις λίγο?
Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά ο τρόπος που γράφεις στα φιλαράκια που είμαστε στο φόρουμ και μέχρι χθες κάναμε εκδρομές και πίναμε καφεδάκια, είναι ΕΜΕΤΙΚΟΣ.
Δεν επιδιώκω καμία αντιπαράθεση μαζί σου και ίσως μετανοιώσω που εγραψα. Αλλά αν δεν μπορείς να είσαι ευγενής..
Κάνε λίγο υπομονή να ωριμάσεις μετά απο 20 χρόνια γιατί νομιζω ότι δεν είσαι πάνω απο 12 χρονών.
Ξαναγράψε δηλαδή στα 72.
|

Πολύ χαίρομαι που με νομίζεις για τόσο νέο!!!!!
Να θυμηθείς να σε κεράσω!!!!!!
Επίσης έτσι νεαρός που είμαι, να δεις πόσο καλό σεξ κάνω σε νεαρές φλωρετίτσες!!!!!
Να 'σαι καλά, ξανάνιωσα. Εσύ, με την ευκαιρία πόσο χρονών σε κάνεις;; Από εμφάνιση λες τίποτα;;;
Αχ τι μου θύμισες!!!!!!!
Παλιά όταν δυσκολευόμασταν με καμμιά βακέτα, της περνάγαμε την μαξιλαροθήκη κουκούλα. Τώρα τα πιθήκια με τα κράνη το έκαναν πιο εύκολο. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για μαξιλαροθήκες.
Και κάτι ακόμα.
Εγώ δεν συνηθίζω να πίνω καφεδάκια με άτομα που υποθάλπουν εγκληματίες. Αν εσύ το κάνεις, με γειά σου και χαρά σου. Να βγάλεις και φωτογραφίες να καμαρώνεις στα εγγόνια σου.
Επίσης είδα στο προφίλ σου πως είσαι Δ.Υ. Εύχομαι να μην ανήκεις στα Σ.Α. γιατί δεν θα δικαιολογείται η άγνοιά σου ως προς το τι σημαίνει εγκληματίας και άμεση ή έμμεση υπόθαλψη του.