30-09-2013, 12:34
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;
το Σύστημα έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά.....σε 5 μέρες τα είχαν όλα έτοιμα και το Σ τους μπουζούριασαν.....
κάτι που τσίμπησα ανάμεσα στον ορυμαγδό των "αποκαλύψεων" ήταν ότι η ΕΥΠ είχε καταγράψει συνομιλίες τους καιρό πριν.....αυτό μου λέει ότι το κουστούμι ήταν ραμμένο και ανέμεναν την κατάλληλη ευκαιρία να το ...προωθήσουν...
παρατηρώ πολύ οργάνωση, μεθοδικότητα από το Σύστημα την ώρα που η ΧΑ έκανε ερασιτεχνικές κινήσεις αντιμετώπισης των γεγονότων....
παράλληλα από τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφ συνδιαλέξεις αποδεικνύεται ότι η εντολή εκτέλεσης δεν δόθηκε ιεραρχικά ως διατείνονται οι εισαγγελείς για την στρατιωτική δομή της οργάνωσης ....ο "προιστάμενος του τύπου στη Νίκαια έμαθε για το έγκλημα από το ..τηλέφωνο....
πολλές συμπτώσεις μαζί λοιπόν και ως λάτρης των θεωριών συνομωσίας βλέπω ένα πολύ πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο να τους βγάλουν από τη μέση άμεσα, όποτε τους ήταν βολικό, εξ ου και η προσπάθεια Συνταγματικής εξοστράκισης της ΧΑ από εκλογές, χρηματοδοτήσεις κτλ κτλ..
άραγε, αν η οργάνωση και οι ικανότητες του Σ είναι τόσο καταπληκτικές όπως μας τις παρουσιάζουν σε σχέση με τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, με οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα ότι και στα υπόλοιπα που ζούμε καθημερινά, το σχέδιο έχει εξυφανθεί σε πρότερο χρόνο και η εκτέλεσή του πάει κατ ευχήν....
ο ζήλος να φανεί ότι όλα γίνονται επαγγελματικά ακυρώνει τις πιθανές μου σκέψεις ότι, όσον αφορά στα υπόλοιπα, βαδίζουμε σε βαθιά , θολά νερά...
τα γεγονότα νομίζω αποδεικνύουν το λογικό μου συμπέρασμα...
Last edited by vpentza; 30-09-2013 at 12:36.
|