30-09-2013, 13:45
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._
Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
|
|
Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY
Παρότι διακρίνω ένα ύφος ειρωνείας στην ερώτησή σου Γιάννη, (προσωπική μου εκτίμηση και ίσως και να κάνω λάθος) θα σου απαντήσω...
Είναι διακριτό ιδίωμα του ανθρωπίνου είδους (και όχι μόνο) να μπορεί να διακρίνει πίσω από τις φυλλωσιές. Επέτρεψε μου να έχω και εγώ αυτήν την ιδιότητα.
...δέχθηκα να βρεθώ μαζί τους, συζητήσαμε επί ώρες, εξαντλήσαμε το θέμα και κατάλαβαν ότι έκανα απλά τη δουλειά και το καθήκον μου και δεν εξυπηρετούσα αλλότρια κέντρα...
Υπάρχει κάποιο στοιχείο (βίντεο ή ηχητικό) που θα συνηγορούσε σε αυτή την διαπίστωση;
… γιατί λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έχει βγει στα τουρκοκάναλα και το σύνολο των καλεσμένων στα τηλεοπτικά παράθυρα μιλούν ΜΟΝΟ διθυραμβικά και δίνουν τα εύσημα για την κυβερνητική πρακτική και την μέθοδο της πομπώδους «τηλεοπτικής» σύλληψης; Που είναι ο τηλεοπτικός αντίλογος;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει αντίλογος, αφού διαβάζουμε χιλιάδες τέτοια μηνύματα στο διαδίκτυο και ελάχιστοι εξ αυτών που γράφουν … είναι χρυσαυγίτες!
Τυχαίο… δεν νομίζω!
|
Με ποιά δεδομένα γίνεται ο προσδιορισμός που χρησιμοποιείς; Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Alpha;
Με ποιά στοιχεία αποδυκνείεται πως οι ελάχιστοι που σχολιάζουν στα διάφορα φόρουμ, μπλογκς κλπ υπέρ της συνωμοσίας που επικαλείσαι, δεν είναι μέλη, οπαδοί και γενικά εντεταλμένοι των έγκλειστων κακοποιών και της αποδεδειγμένα από την εκτελεστική εξουσία, συμμορίας;
|