
30-09-2013, 15:22
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21
Συμφωνώ σε οτι ποιο πάνω αναφέρεις με μια επιφύλαξη για το αν έχουμε δημοκρατία ,αλλα θα μου άρεσε να ακούσω αν θες απο εσένα που έχεις και μια ευχέρεια στο γραπτό λόγο τις αρχές του κομ#####σμού
|
το εχω δηλωσει παμπολες φορες, αντιπαθω οτιδηποτε γερνει αριστερα πλην των αριστερων στροφων που με εμπνεουν για καποιο λογο.
Η αριστερα σε ολοκληρο τον κοσμο ευθυνεται για μηδενικη αναπτυξη και φτωχεια.
Ακομα και η πλουσιοτατη Σ.Ενωση μεχρι το 1990 ηταν μια φτωχη χωρα για τους κατοικους της αφου τα κερδη απο το πετρελαιο του καυκασου, το αεριο, το σιταρι (κυριος προμηθευτης ολης της ευρωπης μεχρι το 1992), τα οπλα κ.α δεν περναγαν ΠΟΤΕ στον κοσμο.....το 1989 δε με την πτωση του τειχους ηταν υπο χρεωκοπια σαν κι εμας σημερα...........
Δεν υπαρχει ουτε μια χωρα με αντιθετη γραμμη......ενα πιατο φαι, καλες υγειονομικες υπηρεσιες και τα υπολοιπα στον παγο.
Αν μου βρεις ΜΙΑ χωρα με αντίθετα αποτελεσματα θα σου ειμουν ευγνωμων....
επισης και χωρις παρεξηγηση θεωρω τους βαμμενους αριστερους ''τεμπεληδες'' διοτι τα περιμενουν ΟΛΑ απο το κρατος.........εκεινοι απο δουλεια δεν θελουν να ξερουν. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις.
Μην με ρωτησεις για την Ελαλδα, ανηγεις το γουγλη πας ''εθνικος διχασμος 1915'' και ''εμφυλιος στην Ελλαδα'' και διαβαζεις απο την Βικιπεδια μεχρι τον αριστερο διανοουμενο Τακη Φωτοπουλο... και οτι θελεις κρατεις.
Υ.Γ. αν ημουν πιο εξυπνος τα χρονια που ανηκα στο ΠΑΣΟΚ και ειχα καταλαβει οτι το μοιρασμα της πασοις φυσεως οικονομικης κι επαγγελματικης (Δ.Υ) πιτας μοιραζονταν 65-30-5 (ΠΑΣΟΚ-αριστερα-ΝΔ) με αποτελεσμα αυτο που που βιωνουμε σημερα θα την ειχα κανει πολυ νωριτερα απο το κομμα.
Last edited by GeorgeP; 30-09-2013 at 15:29.
|