Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Με συγχωρείς αλλα εγω που δεν ειμαι πολιτικος συντάκτης το πρωτο που εκανα οταν ακουσα για την συλληψη ηταν να βαλω τα γελια........
...Οσο κι αν ποναει εσενα και μερικους αλλους η χωρα αυτη εχει και κυβερνηση, εχει και νομους, εχει και Δημοκρατια.........και μαλιστα η τελευταια δεν ειναι ΑΣΥΔΩΤΗ οπως ηταν τα τελευταια 35 χρονια.
|
Γιώργο... ήμαρτον! Σε λίγο θα με πεις και Χρυσαυγίτη!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP... και μαλιστα η τελευταια δεν ειναι ΑΣΥΔΩΤΗ
|
Να υποθέσω ότι ανήκεις στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο της Ν.Δ. ή του ΠΑΣΟΚ;
Όμως αγαπητέ μου να σε ενημερώσω ότι η ασυδοσία της συγκεκριμένης κυβέρνησης δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Η μασαμπούκα που πέφτει ΣΗΜΕΡΑ (λόγου χάρη), στην Υγεία είναι ατέρμονη!!
Το ξεπούλημα που δρομολογήθηκε από ΤΑΙΠΕΔ του (εικάζω) κόμματός σου, ξεπερνά σε μέγεθος προδοσίας, ακόμα και το επίπεδο του
Εφιάλτη
Αν γράφουμε λοιπόν... έτσι για να γεμίζουμε σελίδες στο forum, τότε να το δηλώσουμε κιόλας, για να συμβιβαστούμε με το γεγονός...και να χαρακτηρίσουμε τελικά το tread... υπερφίαλο.
Και αν λες ότι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
|
συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ και πάααρα πολλοί άλλοι ακόμα εδώ μέσα ...δεν ήμασταν παρόντες στο εν λόγω "πάρτι" των ημεδαπών ταγματασφαλιτών της τρόικας.
Σε κάθε περίπτωση και ενώ ξεκινήσαμε καλά στο εν λόγω thread, ως συνήθως ο ιός τoυ "
MONO EGO EXO DIKIO" ξεχείλωσε το θέμα.
Με απλά λόγια, αν συνεχιστεί η αμετροέπεια ορισμένων, τότε θα πρέπει να αποχωρήσω από το συγκεκριμένο thread.
Και για την ιστορία... (δίχως να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα) κανείς κρυφοχρυσαυγίτης καιγενικά ουδείς κρυφο...(γενικώς) , δεν θα μπορέσει να με παρουσιάσει ποτέ ... ως όμοιό του, πολύ απλά διότι έχω αποδείξει με τις γραφές μου το ποιός είμαι (2.300 δημοσιευμένα άρθρα, χιλιάδες ώρες ζωντανών εκπομπών, αμέτρητες εκδόσεις)