View Single Post
Παλιό 30-09-2013, 16:02
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ υποστηρικτής της Χ.Α.
Πως θα στηριχθούν κατηγορίες με στοιχεία είναι το θέμα.

Δεν είμαι νομικός, εδώ υπάρχουν νομικοί, ας πουν την γνώμη τους. Χθες με φίλο νομικό που κουβέντιαζα το θέμα, τα ίδια μου έλεγε.

Αυτό που με τρέλανε τελείως είναι το ΞΕΣΑΛΩΜΑ των ΜΜΕ. Ξεσάλωμα πραγματικό. Έβγαζαν πορίσματα, δίκαζαν, ανέβαζαν πρωθυπουργούς, κατέβαζαν άλλους, νικήσαμε είπε κάποιος, κλπ κλπ όλοι το είδαμε.
Ξενέρωσα
Ειδικά ο Πρε......ης ξεσάλωσε. Η γνώμη μου είναι ότι εκεί πρέπει να μπει δικαστής και να σκίσει ποπούς. Κανονικό σκίσιμο. Μερικοί δημοσιογράφοι για εμένα είναι επικίνδυνοι. Βάζουν μία κοινωνική ομάδα, απέναντι σε άλλη. Για εμένα είναι ``πρωταγωνιστές`` εμφυλίου πολέμου. Άρα δεν έχουν διαφορά από σφαγιαστές

Η ΧΑ θα μειωθεί μόνο εάν τα δημοκρατικά κόμματα κάνουν πολιτική, πάνω στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα του λαού. Πραγματικό πρόβλημα είναι ότι παίρνεις 600ε και θες 700ε για ρεύμα, νερό, τηλ. Πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ζεσταθείς. Ότι θα αρρωστήσει το παιδί σου και δεν θα του παρέχεις φάρμακα. Ότι θα κλείσει το μαγαζί σου από υπερ-φορολόγηση. Το παραεμπόριο κ δεν εννοώ τα παιδιά με τις λουί βιτόν. Το κακό δημόσιο. Ότι με 0 εισόδημα αλλά με 150τμ σπίτι (το έφτιαξες όταν είχες εισόδημα ρε παιδί ή στο έδωσε ο πατέρας σου, να το πουλήσεις) πρέπει να δώσεις 1500ε εφορία, και 2000ε εάν αύριο δεν κλείσει η τρύπα. Όχι στα νούμερα, 3% που έγινε 0,3% και σε πάνελ καναλιών. Ούτε να εκφράζουν πικρία για όόόλα αυτά που περνά ο κόσμος. Δεν είναι στην βουλή για να αισθάνονται (Θυμάμαι κ γελάω το Γρ τύπου Προθυπουργού που έκανε δηλώσεις για πικρία). Είναι για να κάνουν πράξεις. Πρέπει να παράγουν εμπιστοσύνη. Κάθε τι άλλο μόνο θα την δυναμώνει. Όχι μόνο την ΧΑ αλλά και την αναρχία.
Αυτά τα λίγα από εμένα. Καλό είναι να κρατήσουμε όλοι ένα επίπεδο, γιατί σε άλλα θέματα ξεφύγαμε. Λίγο πολύ όλοι εδώ είναι σωστά παιδιά και τίμια, οπότε δεν μας αξίζει ο διχασμός. Όπως άλλωστε κάνουμε συνέχεια.

Πάντως για την ιστορία, η ``αλλαγή`` σε τομείς με σειρά, τάξη, αξιολόγηση (το λέω βάση της δουλειάς μου, κ ονόματα μπορώ να πω) δεν γίνεται. Αυτοί που με στοιχεία έχουν κάνει λάθη, έχουν χρεώσει άδικα το δημόσιο, έχουν κουράσει τους πολίτες και κάποιοι έχουν γίνει πλούσιοι, είναι ακόμη ελεγκτές των υπολοίπων με περισσότεροι δύναμη.
Και για να γελάσουμε: Η Πι...η τώρα γνώρισε από τις φωτογραφίες ποιος της έκανε κίνηση ότι θα την σκοτώσει. Έλεος, μέσα στην βουλή ήταν κάθε μέρα μαζί, δεν τον γνώρισε?
Σωστά μιλάς και εσυ
Reply With Quote