View Single Post
Παλιό 30-09-2013, 19:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φυσικά Γιώργο υπάρχουν και οι άνθρωποι που λες. Που δεν έχουν καταλάβει. Δεν αντιλέγω.
Μίλησα για δημοκρατικά κόμματα τι πρέπει να δουν. Την πραγματικότητα. Νιώθω (μακάρι να κάνω λάθος, το εύχομαι) ότι στα παραπάνω έχω δίκιο. Και καταδίκασα πολύ την λειτουργία των ΜΜΕ. Αυτό έκανα. Τώρα από την Πιπ..η δεν περιμένω πολλά διότι δεν κατάλαβε τα του οίκου της, θα δει την κοινωνία?? Και γέλασα με αυτό.
Αλλά σαν κράτος, πολιτική (όπως θες να το πεις) σκέφτονται:
Εάν εγώ έχω εστιατόριο, με 5 δ/ντες των 5,000ε τον μήνα και 5 σερβιτόρους με 25ε μεροκάματο (650 μηνιαίος) και δεν πάω καλά, δεν θα κερδίσω πολλά κάνοντας τα 25ε, 20ε ή 15ε. Πρέπει να δω πως αγοράζω, να αλλάξω προμηθευτές, να αγοράσω φθηνό προϊόν με καλή ποιότητα. Κάπως έτσι μαζεύεις χρήματα δίκαια και με αποτέλεσμα. Τα 5,000ε να γίνουν λιγότερα κατά πολύ και να κατέβω και στα 25ευρω. Αν συνεχίσω τα μπουζούκια, τις αστακο μακαρονάδες, τα πράντα, και τα 5,000λιαρα δεν θα κάνω κάτι. Και το αποτέλεσμα έχει δείξει ότι, οι 5,000ράκιδες έκαναν λάθη και κάποιοι έγιναν μιζαδόροι. Και δεν μιλώ σαν εργαζόμενος των 25ε. Ας μην μας δώσουν τπτ για 1 χρόνο, για 5 εάν θες, για ποτέ αν θες, πάλι το ``μαγαζί`` μέσα θα μπαίνει. Πάλι θα υπάρχει πρόβλημα. Γιατί οι αποφάσεις πάλι θα είναι κατά 10 φορές ψηλότερα. Πάλι η μελέτη του 1 εκατομυρίου θα καταληξει 10 εκατομύρια ευρω. Πάμε να λύσουμε κάτι, με τον τρόπο που το δημιουργήσαμε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.
Μου παρουσιάζονται 500 τυφλοί με παράνομη σύνταξη, Κάνε το αυτονόητο, τι μου το λες. Και δεν τις έδωσα εγώ τις συντάξεις, το πελατειακό σύστημα τις έδωσε. Θαύμα παρουσιάζετε. Θαύμα το αυτονόητο. Θαύμα παρουσιαστήκαν και οι κοπανατζήδες. Ξέρεις τι έγινε με τους δικούς μας (146 στον αριθμό)? ΑΒΑΒΑ. Γιατί όπως σου έχω ξαναπεί δεν μπορώ να λείπω 6 μήνες, 1 χρόνο χωρίς πλάτες. Τους ``καθάρισαν`` οι από πάνω όλους σαν αποσπασμένους στην γραμματεία. Ωραία λύθηκε το θέμα, έλα τώρα διώξε 1 παιδί με 480ε που καθαρίζει των Χώρο, να σώσεις την κατάσταση. Αυτά, τα παραπάνω, είναι η πραγματικότητα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και όχι τα ιμιτασιόν. Αυτή η εμπιστοσύνη πρέπει να επανέλθει. Όταν θα δει το παιδί των 480ε που καθαρίζει τον Χώρο, ότι όλοι είναι ``καθαρισμένοι`` δηλ ΑΒΑΒΑ, και πληρώνει αυτός άδικα και χωρίς αποτέλεσμα (διότι ούτε ακαθάριστος θα μείνει ο Χώρος κ άλλον θα πάρουν) θα γίνει ΑΚΡΑΙΟΣ. Αν αξιολογηθεί σωστά δεν θα αντιδράσει ΑΚΡΑΙΑ.
Άρα πράξεις και όχι ....για να λέμε. Τα ΜΜΕ εκεί στον κόσμο που δεν ξέρει κάνουν το παιχνίδι τους, γυρνούν τον έναν απέναντι στον άλλον, όχι στο πραγματικό πρόβλημα. Η πραγματιλότητα θέλει, να την βουτήξεις από τα μαλιά και να την σούρνεις (καλό το πελοποννήσιο?) κάτω για να βρεις λύση, δίκαια, με τάξη, σειρά χωρίς να εξαθλιώσεις τα πάντα και να βγάλεις εμπυστοσύνη.
Αλήθεια, να οδηγείς έμαθες???
σε ολα υπαρχουν απαντησεις, κι οχι απαραιτητα δικαιολογιες για τους κυβερνωντες. Πολλοι θα τις λαβουν ως τετοιες αλλα δεν ειναι.....υπάρχουν δικαιολογιες που ειναι απο μονες τους στυγνο κατηγορητηριο.....

Μονο αν θες να συνεχισουμε αυτην την συζητηση ανοιξε ενα αλλο νημα διοτι εδω ειμαστε σε λαθος δ/ση....

Σε τουτο εδω συζηταμε την ΧΑ και την ενοχληση των ομοιδεατων τους κυριως εντος φορουμ αλλα και εκτος, για την on line συλληψη........συζητάμε για τις χειροπεδες και την διαπομπευση τους....συζηταμε αν ηταν χολυγουντιανη η οχι.......
Βλέπεις φανταζομαι κι εσυ ποσοι ΧΑυγιτες κρυμμενοι μεσα κι εξω απο το φορουμ υπαρχουν? Τοσο καιρο ηταν κρυμενοι και ξαφνικα με την εισοδο της ΧΑ στο Κοινοβουλιο πηραν τα πανω τους!!!
Τους πειραξε, και διαμαρτυρονται ευθαρσως γιαυτο, για τον τροπο συλληψης εγκληματιων που σκοτωσαν(-τωναν), εδειραν (-ναν), εκφοβισαν (-ζαν) κι απειλουσαν εν ψυχρω!!!!
Πως δηλαδη συλαμβανεται ενας εγκληματιας? με ραντεβου? με τηλεφωνημα? με συζητηση για το αν πρεπει ¨η οχι?
Δεν ακουσα κανενα απο αυτους ομως να διαμαρτυρονται το ιδιο για την συλληψη Τσοχατζοπουλου που εγινε με τον ιδιο ακριβως τροπο!!!!ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!! ΓΙΑΤΙ? Χειροτερος ηταν ο Τζοχα απο αυτους? Μερικα εκατονταδες εκατομυρια εφαγε, δεν σκοτωσε, δεν πουλησε προστασια, δεν εκφοβισε κανεναν, δεν εδειρε δεν ηταν ΝΑΖΙ βρε αδερφε........

Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα σε μια σειρα.......

Αυτο που συζηταμε εδω αγαπητε φιλε Κωστα ειναι οι κοινοι εγκληματιες, του κοινου ποινικου δικαιου εγκληματιες και συναμα ΝΑΖΙΣΤΕΣ μελη και κυριως Δ/ντες της ΧΑ που ακουσον-ακουσον ειχαν βλεψεις και για ψηλοτερα.........
Εχει κατι μισητα απο την ΧΑ αλλοδαπα η φυλακη....κατι αλβανακια μπουμπουκια.......κατσε να δεις τον Κασιδιαρη πως θα πληρωσει εκεινο το χαστουκι στην Κανελλη, ειναι και γλυκουλης εχει και κορμαρα, μμμμμμμ,.......κατσε να δεις τον αντρακλα τον Μιχο, τον Παπα, τον αλλον τον αντρακλα που δεν φοβαται τιποτα τον Παναγιωταρο ντε πως θα νοιθουν οταν απο το πουθενα θα τους την πεφτουν καμια 15 αρια να τους σαπιζουν στο ξυλο, ετσι για να δουν τι σημαινει να δερνεις και μαλιστα 30 ατομα εναν ανημπορο και πεινασμενο πακιστανο........να δουν τι σημαινει το ''διασκεδαση'' στο κεφαλι τους και στο ιδιο τους το σωμα οπως εκαναν εκεινοι με τα κεφαλια των πακιστανων που, ακουσον-ακουσον, κτυπαγαν λεει πεναλτυ με τα κεφαλια των αμοιρων πακιστανων.........

αυτα συζηταμε εδω Κωστα μου.....

υ.γ Το Λουτρα ωραιας ελενης-επιδαυρο αν θες το παμε οι δυο μας στα γρηγορα.......
......αντε να δω ποτε θα καταφερω να ερθω Επιδαυρο για κανα ουζο!!

Last edited by GeorgeP; 30-09-2013 at 19:25.
Reply With Quote