View Single Post
Παλιό 30-09-2013, 21:14
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
σε ολα υπαρχουν απαντησεις, κι οχι απαραιτητα δικαιολογιες για τους κυβερνωντες. Πολλοι θα τις λαβουν ως τετοιες αλλα δεν ειναι.....υπάρχουν δικαιολογιες που ειναι απο μονες τους στυγνο κατηγορητηριο.....

Μονο αν θες να συνεχισουμε αυτην την συζητηση ανοιξε ενα αλλο νημα διοτι εδω ειμαστε σε λαθος δ/ση....
Ναι έχεις δίκιο, αλλά το ένα φέρνει το άλλο. Στοχευμένο ήταν από εμένα, τι πρέπει να κάνουν για να μην υπάρχει το πρόβλημα., για να μην τραβάει ο κόσμος στα άκρα. Δεν είναι ο κόσμος Γιώργη δολοφόνος, απελπισμένος είναι και τραβά εκεί. Η αδικία σε στραβώνει και σε πνίγει. Πως ξεκινάς έναν καυγά και φτ'ανει σε άσχημο τέλος. Κάπως έτσι. Τόσο απλά.
Όπως στόχευση είχα και στα ΜΜΕ. Είναι ενημερωτές του κόσμου, είναι η φωνή του κόσμου, αυτοί πρέπει να στήνουν στον τοίχο τους άκυρους και όχι να εξαντλούν τα καλά τους λόγια πάνω τους, και να στρέφουν τον κόσμο οπου χρειάζεται. Θα χαρώ και θα υποστηρίξω αυτόν τον δημοσιογράφο που θα πιάσει από τον γιακά τον πολιτικο, οποιαδήποτε κόμματος και θα τον εξαντλήσει όχι στις προγραμματισμένες ερωτήσεις, αλλά στις απογραμμάτιστες.
Και ειλικρινά, επειδή αγαπώ εδώ τον χώρο και τον κόσμο του, όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω, προσπάθησα να πω να μην τσακωνόμαστε και να μην τραβάμε στα άκρα.

Απόσπασμα:
υ.γ Το Λουτρα ωραιας ελενης-επιδαυρο αν θες το παμε οι δυο μας στα γρηγορα.......
......αντε να δω ποτε θα καταφερω να ερθω Επιδαυρο για κανα ουζο!!
Θα χάσεις, είναι σίγουρο, αλλά θα κερδίσεις απόλαυση

Last edited by kostas_366; 30-09-2013 at 21:16.
Reply With Quote