View Single Post
Παλιό 30-09-2013, 20:18
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Γιώργο (GeorgeP)
Tις συνομιλίες που ποστάρεις... πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι αληθινές;;

Γιατί αν είσαι πολύ σίγουρος για τις συνομιλίες που ποστάρεις, αν είσαι τόσο σίγουρος για το ότι αυτά που βλέπεις στο δέκτη σου από τα κανάλια, είναι όλα αλήθεια, τότε Γιώργο συμπάθα με... αλλά δεν διαφέρεις από πολλούς χρυσαυγίτες που λειτουργούν με την πρακτική του ποδαριού.

Θα σου συνιστούσα λοιπόν να ποστάρεις πράγματα που αποτελούν δικά σου ευρήματα και να μην παπαγαλίζεις άλλων ευρήματα που τυχόν να είναι και ψευδή.

Γιώργο, στη καριέρα μου έχω πολλά τέτοια ψεύδη συναντήσει.
Έχω δει τη παρασκηνιακή σαπίλα σε κανάλια και πολιτικούς χώρους που σας εύχομαι να μην την συναντήσετε ποτέ.
Και το εύχομαι αυτό διότι το πρωί μίλαγα στο τηλέφωνο με ένα συνφρουμίτη μας ο οποίος μου έλεγε ότι όλα γίνονται στο όνομα της προόδου, ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν συνομοσίες εις βάρος της χώρας μας και ότι εν πάση περιπτώσει οι πολιτικοί μας προσπαθούν να σώσουν τη χώρα και είναι όλα τους καλόπαιδα.!!
Ε, τέτοια ακούω και λέω μέσα μου … ορισμένοι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται γύρω τους και πιστεύουν ότι όλα πάνε ρολόι και ότι η φτώχια τους είναι … τυχαίο γεγονός, ε αυτοί οι άνθρωποι … κοιμούνται ευτυχισμένοι (τον ύπνο του δικαίου!).
Δυστυχώς την πολυτέλεια αυτή του ξένοιαστου ύπνου δεν την έχω εγώ λόγω επαγγέλματος και αφού όπως μου έλεγε και ένας φίλος μου... "Βασίλη, η δουλειά σου είναι ίδια με του βοθρατζή. Και οι δύο ασχολείστε όλη μέρα με τα σκ@τ@!" (εννοώντας ότι η καθημερινότητά μου έχει να κάνει με τα πολιτικά πρόσωπα και τη πολιτική διαχείριση που γεννά την κοινωνική σαπίλα.)

Τέλος, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κακό που μας έγινε από πλευράς παιδείας είναι όταν ο Παπαθεμελής ως υπουργός παιδείας θεμελίωσε την παπαγαλία στα σχολεία.
Μετά ήρθε και το ιντερνετ ... και 'δεσε το γλυκό!
Έκτοτε όλοι οι Έλληνες παπαγαλίζουν το ένα ή το άλλο που βρήκαν σε κάποιο forum, blog, site, κλπ
Δικό τους όμως πράγμα... γιοκ!

Ας σταματήσουμε λοιπόν να κάνουμε κηδεία με ξένα κόλλυβα και να αρκούμαστε σε αυτά που γνωρίζουμε από 1ο χέρι διότι δεν νοείται άνθρωποι της ηλικίας μας να παπαγαλίζουμε.

Last edited by VILLY; 30-09-2013 at 20:23.
Reply With Quote