30-09-2013, 22:30
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._
Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
|
|
Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
για να δουμε και μερικες συνομιλιες ''σκληρων'' χρυσαυγιτων σαν τον Πατελη της Νικαιας οι οποιοι στην σκεψη της συλληψης τους ...κλαινε!!!!!
Ηταν ευκολο να δερνουν 20-30 μαζι αλλα η φυλακη ποναει.....ε, ρε κατι αντρες........που ηθελαν να σωσουν την Ελλαδα
Μάλιστα μέσα στην απελπισία τους κάποια μέλη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να χρεώσουν το Γ. Ρουπακιά στο... ΚΚΕ, ακόμη και να ειπωθεί ότι είναι ξένος πράκτορας λένε.
Α:Τίποτα, θα το πω στον Τσιακανίκα, να πούμε στον Τσιακανίκα να ψάξει μήπως μιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και το ρίξουμε εκεί πέρα ρε παιδάκι μου
Β: Δεν ξέρω Μάκη, θα δούμε...
Πηγή: Oι αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών της Χρυσής Αυγής — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PITS
το κακο που εχουμε παθει σαν χωρα απο τους κου#####στες ηταν μεγαλυτερο και θυμαμαι πολυ καλα τον τοπο τον ποτισμενο με αιμα απο Ελληνες και οχι σοβιετικους που σφαχτηκαν απο <<ανθρωπομορφους>> στο γονατο
αιμα υπαρχει στα χερια του δολοφονου κι εγω δεν τον ψηφισα..(εξαλου μεχρι προπερσυ ηταν κκες λες απο κει να εμαθε να σφαζει???)
δηλ.. οι αριστεροι ειναι ολοι δολοφονοι των ανθρωπων στη μαρφιν ή αυτοι δε πιανονται???
για την ανθρωπινη βλακεια συμφωνω και στο επιστρεφω
|
http://www.gsforum.gr/952210-post51.html
Για σιγά ρε Γιώργη, εδώ κάτι παίζει...
Πως γίνεται οι συνομιλίες να κυκλοφορήσουν στις 30/9 και από τις 28/9 ο χρυσαύγουλος να υποστηρίζει τα ίδια;;;
Μπας και είναι ο ίδιος;;;;
Ε, όλο και κάποιος έντιμος αστυνομικός θα το έχει διαβάσει και θα έχει το νου του!!!!!
Last edited by yannis; 30-09-2013 at 22:38.
|