συμφωνω απολυτα φιλε μου siraxanz σε οτι γραφεις.με οτι εβαλες σε παραθεση περιπου αυτο ηθελα να πω.αυτοι οι χωροι (forum)ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.
ΝΑι αν και ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το επιπεδο που εχουν τα μελη αυτου του φορουμ.
Πραγματικα πιστεψε με εχω γραφτει σε πολλα φορουμ,το επιπεδο που υπαρχει εδω και το δεσιμο αναμεσα στα μελη ειναι απιστευτο.
Απλα ξανα λεω...ψαξτε ολα τα θεματα και δειτε πια ξεφευγουν ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Η Ελλαδα μετα την μεταπολιτευση περναει την δυσκολοτερη φαση της.Για εμενα ειναι μεγαλυτερη η πολιτικη-πολιτιστικη μας κριση απο την οικονομικη(αλλωστε η οικονομικη ειναι συνεπεια της πολιτικης κρισης).
Δεν πειραζει που ξεφευγουμε οσοι το κανουμε,πιστεψτε με μονο καλο κανει ο διαλογος.Αλλωστε η φιμωση της ελευθερης εκφρασης και του λογου ανηκουν ΜΟΝΟ στις μαυρες χουντικες-φασιστικες σελιδες της χωρας μας.
Μην κατακρινετε τον Γιαννη ας πουμε που ξεφευγει,εγω τον καταλαβενω...τρελενετε με πραγματα που ειναι τοσο χοντροκομμενα που στο κεφαλι του προκαλουν εκρηξη.
Τρελενετε με το παραλογο που καποιοι θελουν να το παρουσιαζουν λογικο.
Τα δινει ολα και καλα κανει.Εγω ημουν ετσι για πολλα χρονια.καπου κουραστικα.
κατεληξα στο εξης(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Στα κολλημενα μυαλα οσο αντισκωριακο και να ριξεις(εκατονταδες μπουκαλια) παντα κολλημενα μενουν.Οσο λοιπον και να προσπαθω εγω να τα ξεκολλησω αυτα οχι μονο μενουν κολλημενα αλλα μαγικα σφιγγουν και παραπανω.
καποια στιγμη βαριεσε να προσπαθεις και σταματας.Τελος φιλε Γιαννη ειμαι πολυ δημοκρατικος ανθρωπος.Δεν μπορει να βριζω τα φασισταρια και να εκνευριζομαι με την χιμπατζιδικη συμπεριφορα των χρυσαυγιτων και να κανω και εγω παρομοια(προς θεου ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΔΩ).
Ο καθενας εχει την ιδεολογια του,καλως για αυτον να την εχει.Δεν ειμαι εγω καλυτερος απο αυτον για να τον κρινω...κριτης μονο ο θεος λενε...και εχουν δικιο.
Αυτο που δεν ανεχομαι ειναι η υποστηριξη σε δολοφονους...
Εγω Γιαννη μου σε θαυμαζω για το κουραγιο που εχεις και για τις αντοχες...εμενα φαινετε μετα απο 3 χρονια διαρκους ψεκασματος με χημικα και δακρυγονα(χωρις λογο σχεδον παντα,αντιθετως με τα χαδια στους 300 αμορφωτους που ηταν εξω απο την ΓΑΔΑ)οι αντοχες μου εξαντλουνται γρηγορα.
Ισως ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα να γινονται για καλο,μονο η ιστορια θα μας το δειξει αυτο.Εστω και καθυστερημενα,εστω και με λαθος τροπο οι συλληψεις εγιναν.
Μαλον πολλα βλασταρια θα την γλυτωσουν το οτι ο Παππας εκανε 2 σχεδον μερες να παρουσιαστει λεει πολλα,εξαφανισε πολλα στοιχεια.Αν δεν ξυπνησει ο Ελληνας και συνεχιζει να παιζει με την φωτια καποια στιγμη θα καει...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝΑ(μια και αλοδαπους εχουν φαει πολλες δεκαδες) το σκοτωσανε...πλεον δεν τους σταματαει τιποτα.