View Single Post
Παλιό 01-10-2013, 17:02
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε καταλαβαινω, ποναει αλλα, περιμενε τις εξελιξεις στο θεμα.......και τοτε θελω να μιλησεις.......μετα την εκπληξη!
οπως ειπα και πιο πριν (δε διαβαζεις) την εχω γραμμενη τη συγκεκριμενη ΧΑ του δολοφονου και του συναφιου του γιατι δεν τον ψηφισα οπως δε ψηφισες πιστευω κι εσυ του σιμητη τον παπανδρεου (μπαμπα και γιο) τον τσουκατο και τα λλα παιδια για να κανουν αυτα που μας εκαναν, προσπαθησες να τα συγκρινεις λεγοντας οτι δε πειραζει που φαγανε λ7 και δεν ειναι το ιδιο με εναν θανατο και παρολο που ξερουμε τις αποψεις σου για τις αυτοκτονιες λογω χρεων ολοι ελπιζουμε να μην εισαι πραγματικα τοσο κυνικος και να ειναι ενα <<παιχνιδι>> αντιπαραθεσης πληκτρολογιου οι δικοι σου και πρωην δικοι μου σπειραν και σπερνουν θανατο ακομη και τωρα δε σου ριχνω ευθυνη και οπως δεν ποναει εσενα η καταντια του πασοκ ετσι δε ποναει εμενα η καταντια της ΧΑ.
Οι εξελιξεις ειναι δρομολογημενες και δυσκολο να μας γυρισουν πισω στην ηρεμια κατα την ταπεινη μου γνωμη και μακαρι να κανω λαθος (βλεπε ιταλια νοτο αλλα και αμερικη)
Δε χρειαζεται να μιλησω απαντω μονο σε σενα που εχεις καποιο επιπεδο συζητησης αν και ετσι οπως σβηστικαν γραφτηκαν ποστ εμειναν αναπαντητα καποια πραγματα που δε θα κανω τον κοπο να τα ξαναγραψω εξαλου ειχα πει πως δε θα ξαναγραψω αλλο αλλα οι προκλησεις και οι ειρωνιες εκτοξευονταν και χωρις οριο και μαλλον ηταν και λαθος που το εκανα
Δυσκολο να εκπλαγω πια
Reply With Quote