Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staikosn1
Γιωργο πιστευεις δλδ οτι 1000-1500 χλμ παραπανω απο το προβλεπομενο του κατασκευαστη θα βλαψουν το μοτερ?? Και δεδομενου οτι τα λαδια που βαζουμε αντεχουν πολλα παραπανω χλμ απο τα προβλεπομενα του κατασκευαστη??
|
Nα συμπληρώσω στην απάντηση του Γιώργου ότι η παράταση αλλαγής λαδιών είναι καθαρά θέμα στροφών λειτουργίας του κινητήρα.
Εφόσον συμπληρώνεις και έχεις τη στάθμη λαδιού στο προβλεπόμενο, είναι δεδομένο ότι
αν το λιπαντικό έχει φτάσει στο όριο αλλαγής του (πχ. 15.000 χιλ), τότε
έχει χάσει σημαντικό μέρος από την αντοχή του.
Στα τεστ αντοχής των λιπαντικών έχουν ορίσει παραμέτρους όπως κινηματικό ιξώδες, επανασύσταση μοριακής δομής κλπ. και έχουν κάνει τους πίνακες κατάταξης. Σε όλα τα τεστ που έχω διαβάσει τα λιπαντικά
φτάνουν στο 50-75% της αρχικής ικανότητάς τους μετά από 5.000 χιλ.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζονται αναγκαστικά, αλλά θα πρέπει να το έχει κατά νου ο οδηγός και
να μη πηγαίνει τον κινητήρα στα όριά του, γιατί θα έχει σημαντικές φθορές..
Συμπερασματικά, αν πηγαίνεις τον κινητήρα στις μεσαίες στροφές του, το λάδι μπορεί να κρατηθεί στα όρια χιλομέτρων που ορίζει ο κατασκευαστής, αλλά για
λειτουργία και χρήση στα κόκκινα, θα πρέπει να αλλάζεται κάθε 5-7.500 χιλ. χιλιόμετρα αναλόγως της ποιότητας του.
Πειραματικά έχω διαπιστώσει ότι η αλλαγή λαδιών σε κινητήρα που λειτουργεί οριακά, είναι αναγκαία όταν η στάθμη λαδιού αρχίζει να κατεβαίνει, δηλ. όταν αρχίζει να καίγεται.. Αυτό θεωρητικά εργαστηριακά σημαίνει ότι το λιπαντικό χάνει την ικανότητα επανασύστασης της πυκνότητάς του. Και με τα καλύτερα λιπαντικά σύμφωνα με τα τεστ και την τιμή τους που έχω δουλέψει, την αλλαγή την κάνω στα 7.500 χιλιόμετρα και ο κινητήρας είναι τζετ.
Παραπάνω χιλιόμετρα κρατάω στο αμάξι που το δουλεύω στις χαμηλομεσαίες στροφές, αλλά και αυτό πάντα με επιφύλαξη, προσέχοντας την στάθμη λαδιού να μη κατέβει και συμπληρώνοντας το ανάλογο που θα καεί.
Σημαντικό επίσης είναι (στις μοτοσυκλέτες) επειδή "κάθονται" το χειμώνα, το λάδι νομίζω ότι πρέπει να αλλάζεται ανα εποχή δηλ. χειμώνα καλοκαίρι, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, γιατί το λάδι "σκουριάζει" όσο κάθεται λόγω κρύου και υγρασίας..
Ας συμπληρώσει ο Γιώργος αν κάνω κάπου λάθος ή είμαι υπερβολικός..