Θέμα: Castrol ACTEVO 4T
View Single Post
Παλιό 02-10-2013, 19:12
Anthism Ο/Η Anthism βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Περιστερι
Μoto: R1200GS '07
Προεπιλογή Απάντηση: Castrol ACTEVO 4T

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
... ορυκτέλαιο Castrol ACTEVO 4T 20W 50 ..... και εγω αυτο βαζω εδω και 7 χρόνια ... απο τοτε που την πηρα δηλαδη!... αλλαζω τα λαδια σχεδον μια φορα τον χρονο δηλαδη γυρω στα 10χιλιαδες και οντως μετα απο τακτικο ελεγχο ,συμπληρώνω και εγω γυρω στα 2 λιτρα μεχρι να την αλλαγη!

αναλογος της χρησης φιλε ..καίει !...και με βαση την καταναλωση που περιγραφεις ... προσωπικα πιστευω πρεπει να το ψιλοσκιζεις το μοτορι ...και καλα το κανεις δηλαδη , μαζι σου ειμαι!..απλα συμπληρωνεις λιγο παραπανω και τελειωσε η μπουγαδα! Εκτος πια , και αν εχει να κανει και με τις θερμοκρασιες που αναπτύσσονται στην Ελλαδα ... που ισως παιζουν και αυτες πρωταγωνιστικό ρολο! ... τι να πω?...το λαδακι που βαζεις παντως ειναι καλο . Αληθεια ποσο το χεις βρει το λιτρο?
Το μοτόρι δεν το σκίζω γενικά, 2ο χέρι το χω οπότε δεν ξέρω εαν ο προηγούμενος το σκιζε και του μεινε κουσούρι, αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...
Ο αντώνης ο παναγιωτόπουλος μου πε οτι γενικά καίνε τα μποξερ, και θέλουν συμπλήρωμα, το λέει και το μανουαλ...
τα χω βρεί με 7 το λίτρο.

Έχει βάλει κανείς ποτέ λαδάκι με διαμαντόσκονη???

Επίσης άσχετο αλλά για τα μπουζι ιριδίου τι έχετε να πείτε? Αξίζουν την επένδυση ή όχι?

Last edited by Anthism; 02-10-2013 at 19:17.
Reply With Quote