03-10-2013, 01:09
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΘEΣ/NIKH
Μoto: TACT 50cc , RT 1200
|
|
Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21
Μα καλα παλι στο ίδιο λάθος θες να πέσεις αφού είσαι πρόβατο εκτός μαντριού (παρέας)
|
φιλε μου σπανια περνω θεση μεσα στο φορουμ σε διαφορα ζητηματα που εχουν ανεβει κατα διαστηματα.
και αυτο γιατι με αρεσει να μαθαινω καθετη καινουργιο απο τις εμπειριες που εχει να μοιραστει ο καθενας εδω μεσα αλλα και γιατι εχω γνωρισει παρα πολλα ατομα που αλλοι
αποδεικτικαν λιρα εκατο απο θεμα ανθρωπου αλλα και αλλους που ειπαν οτι ειπαν και εξαφανιστηκαν απο μονοι τους γιατι δεν τους εδιναν στο τελος σημασια.
εισαι ενα σπυρι και εσυ με καναδυο ακομα που εχετε γινει αποστημα.
και μην μου αναφερεις την μαστιχα περι διαφορετικης γνωμης κλπ γιατι απο αυτα που γραφεις και λες δεν προκεται κανενας να ακουσει την γνωμη σου
το μοναδικο πραγμα που κανεις ειναι να μπαινεις και να σχολιαζεις κακοπροαιρετα η για να ριχνεις λαδι στην φωτια και να καθεσαι να βλεπεις.
και σιγουρα να γελας με οτι γινεται μετα.
κριμα γιατι υπο την ανοχη του φορουμ σε ανεχομαστε ολοι μας
αλλα ακομα πιο κριμα που δεν σε εχουν πεταξει ακομα και απο αυτο το φορουμ οπως καναν απο καποιο αλλο φορουμ οπως εχεις αναφερει σε καποιο αλλο ποστ και αφησες να εννοηθη.και καλα οτι ησουν και ιδρυτικο μελος.
ΚΡΙΜΑ γιατι απο μερικα τετοια ατομα ****ΧΑΝΟΝΤΑΙ*** και ατομα που εχουν πολλα πραγματα να μας πουν αλλα και να μαθουν
ΑΠΟ ΤΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ. ΚΡΙΜΑ.....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!
|