View Single Post
Παλιό 03-10-2013, 11:31
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Oταν εκμεταλευεσαι τις απολυσεις ΔΥ ζητωντας ''επανασταση'' και ''εξεγερση'' εναντιον σε αυτους που θεωρεις υπευθυνους,δλδ την κυβερνηση, ειναι πολιτικος λογος και πολιτικη τοποθετηση εναντιον αυτης.
Η παρακινηση σου δε αυτη ειναι παρανομη και αντισυνταγματικη.......αν θελεις και την νομικη αποψη την οποια εψαξα αντιγραφωντας το γραπτο σου εκεινη την εποχη που το εγραψες και ρωτωντας δυο δικηγορους, ετσι, για να σιγουρευτω εγω κι οχι για κανεναν αλλο λογο.

Το οτι δεν το εννουσες πολιτικα ειναι διαφορετικο, αυτο που εγραψες ηταν καθαρος πολιτικος λογος.......μην με αναγκασεις να κανω copy/paste τα γραφομενα σου.....

Δεν γραφω ποτε ανακριβεις για τιποτα και κανεναν...........παταω επανω σε αυτα που γραφετε, οπως εκανα και με το δικο σου το γραπτο.

Για τον ΓΑΠ επεσα εξω στο οτι θεωρησα οτι ειχε καταλαβει οτι επρεπε να αλλαξει αυτη η χωρα πιστευοντας οτι θα κανει πραγματικοτητα τις διαρθρωτικες εξαγγελιες του για το Ελληνικο κρατος. Μια απο αυτες, υπονοουμενη, ηταν και η ΕΡΤ. Δεν τα εκανε, κριμα......εκει επεσα εξω μονον.

Βασικα διαβαζε προσεκτικοτερα at least εμενα......δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν πεταω πυροτεχνηματα

Γιώργο συγνώμη τώρα αλλά πραγματικα........................................

Για να καταλάβω....πήρες το πρωταρχικό μου ποστ....και το έδειξες σε δικηγόρους?????/ και αυτοί σου είπανε τι???????ότι είναι παράνομο???? αντισυνταγματικό??????

Μήπως έγραψα και κανένα μανιφέστο??????

Γιατι το έκανες???? θέλω να μου πείς ειλικρινά, για ποιο λόγο?????

Με στεναχώρησες πολύ......με ξενέρωσες..... ας το κράταγες για τον ευατό σου......

η εναντίωση του κλεισίματος ενός δημόσιου οργανισμού.....και το κάλεσμα μου για "επανάσταση" εσύ το βλέπεις σαν πολιτικό λόγο?????επειδή διαφώνησα με το κλέισιμο της ΕΡΤ???????

που είνα το παράνομο????

Άργησα να το καταλάβω.....αλλά εδώ μέσα πρέπει τελικά να φυλάγεσαι απο παντού.....

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ......π ρ α γ μ α τ ι κ ά!!!!!!
Reply With Quote