View Single Post
Παλιό 03-10-2013, 12:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά τα 2.....και δεν ξανασχολούμαι, όχι μαζί σου γενικά στα θέματα αυτά, γιατί βλέπω να βρίσκουμε και κανένα μπελά....και δεν είναι ότι με ανησυχεί κάτι.....απλά ασχολούμαι με άλλα πράγματα κατεμε πιο επικοδομιτικά για την ζωή μου.

1ον σε άνθρωπο που σε ιδ.τράπεζα εν μέσω απολύσεων συγχωνεύσεων κτλ κτλ.....έχει στο ενεργητικό του απο τον 4/2012 εώς τον 9/2013 35 μέρες απεργία(με όποιο προσωπικό κόστος αυτό στην επαγγελματική μου καριέρα και όσοι είναι στις τράπεζες το γνωρίζουν...αλλά και τα οικονομικά γτ 35μέρες απεργία ξέρουμε όλοι πόσα λευτά είναι) απο τις οποίες οι 10 μαξιμουμ ήταν για τον κλάδο μου.....και όλες οι άλλες για τους δασκάλους, για τος υπαλλήλους στο μετρό...για την αδεδυ, για την ερτ... για για για.....και φυσικά πήγαινα όποτε μπορούσα και στις πορείες δεν σημαίνει ότι με ένοιαξε ποτέ η κατσίκα μου(ούτως η άλλως εμένα η μητέρα μου καταθ΄τει χαρτιά για σύνταξη.....δεν χάσαμε και τίποτα σαν οικογένεια οικονομικά τουλάχιστον)......ΑΠΛΑ πολύ ΑΠΛΑ την ΕΡΤ την πονάω πιο πολύ απο όλα τα άλλα ακόμα και απο την δικιά μου τη δουλειά γιατί αυτή με μεγάλωσε με έζησε κτλ κτλ και πάντα μα πάντα με τα χάλια που είχε θα την υπερασπίζομαι(άλλωστε εγώ πρώτος μέσα απο εδώ έχω γράψει τα κακώς κείμενά της) και για αυτό έβγαλα το συγκεκριμένο ποστ.

2ον όντως τελικά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο τι γράφουμε...(ποιός ξέρει μπορεί να κάνουνε και κανένα ντου στο σπίτι μου οι δημοκράτες μετά το μανιφέστο μου για την ΕΡΤ και ποιός ξέρει τι θα βρούνε στη γιάφκα μου στον Γέρακα....)γιατί απο ότι φαίνεται το μάτι κ το αυτί του μεγάλου αδερφού είναι παντού και απο ότι φαίνεται και εδώ μέσα....
Ειδες που ειχα δικιο οταν ειπα οτι το γραπτο σου περι ''επαναστασης'' ηταν καθαρα πολιτικο?

Αν μου επιτρεπεις θα σου δωσω μια συμβουλη αφου εισαι στον Ιδ.τομεα, τις απεργιες που συμετειχες θα τις πληρωσεις αργα ¨η γρηγορα με τον εναν ¨η τον αλλο τροπο. Ο εργοδοτης δεν ξεχνα ΠΟΤΕ!!! μαζι με αυτον δεν ξεχναν, κι ενημερωνονται, στο λεω εκ πειρας, και οι γυρω απο αυτον του ιδιου χωρου επιχειρηματιες, και τοτε δεν θα σε σωσει κανενα κομα και κανενας πολιτικος.......

Αδελφικη συμβουλη σαν μεγαλυτερος με 9000 ενσημα ιδ. υπαλληλος σου δινω.......
Reply With Quote