Θέμα
:
Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
View Single Post
#
3
03-10-2013, 15:41
kornlaz
Moderator
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Πολλοί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουν φτάσει το forum σε τραγική κατάσταση
Ένα forum που το αγάπησα από την πρώτη στιγμή για αυτό που ήταν..............μια παρέα που γουστάρει τις βόλτες και τις μηχανές..............
Τώρα όμως;
Έχουμε φτάσει στο σημείο να ασχολούμαστε με τα υπαρξιακά του καθενός, ο οποίος καθένας όμως απαιτεί, από όλους τους υπόλοιπους, αυτό να το σέβονται.................χωρίς φυσικά να το πράττει πρώτα και κύρια ο ίδιος.............
Μιλάει ο καθένας για ελευθερία λόγου, όταν με μίσος και εμπάθεια προσπαθεί ο ίδιος να φιμώσει τον απέναντι του................
Μιλάει ο καθένας για ανταλλαγή απόψεων, όταν η μόνη άποψη που "απαιτεί" ο ίδιος να ακούγεται είναι η δική του...............
Μιλάει ο καθένας για σεβασμό, όταν ο ίδιος δεν σέβεται τους υπόλοιπους (όχι μόνο αυτούς που γράφουν στο θέμα).............
Μπορώ να γράψω πολλά ακόμη αλλά προτιμώ να σταματήσω εδώ.............
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σοβαρότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο κάθε συμφορουμίτης για να τον ζαλίζω και εγώ με θεωρίες και λογίδρια.
Εύχομαι σε όλους καλά μυαλά και προπαντός ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου
Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση σε κανέναν προσωπικά γιατί όλα αυτά τα σκέφτομαι εδώ και καιρό, απλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να γράψω και εγώ την ταπεινή μου άποψη.
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα............
kornlaz
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): kornlaz