View Single Post
Παλιό 04-10-2013, 22:42
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν νομίζω να έχουν την ίδια άποψη με 'σένα όσοι τον βίωσαν στο πετσί τους, ας πούμε οι Ανατολικοευρωπαίοι (Ούγγροι, Πολωνοί, Λιθουανοί κλπ)

Τελικά, τι κάνουμε εδώ; Μαλώνουμε οι Έλληνες για τον Κουμοuνισμό και τον Ναζισμό, έννοιες και ιδεολογίες γεννημένες σε ξένες μήτρες! Ιδεολογίες που γεννήθηκαν, εξαπλώθηκαν και επιβλήθηκαν δια της βίας.
Είναι κατάντια για εμάς τους Έλληνες να ασχολούμαστε με έννοιες και ιδεολογίες παρωχημένες και σχεδόν εξαφανισμένες! Κατάντια, διότι αυτός ο τόπος γέννησε αξίες τόσο μεγάλες, που είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερες, ανθρωπινότερες...
Μυαλό, ιστορία και παρακαταθήκη ως λαός έχουμε, ας τα χρησιμοποιήσουμε επιτέλους δημιουργικά...

Τέλος, ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που γράφω στο συγκεκριμένο θέμα, το έχουμα αναλύσει απ' όλες τις μεριές, άσε που έχει καταντήσει αηδία, επιεικώς...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως το στόχο τους τον πέτυχαν μας διχασαν μέσα τη κρίση και κάναμε τους αριστερούς κομ#####στές σφαγείς και τους ακροδεξιούς φασιστες χουντικούς ,με στόχο φυσικα να ξεχάσουμε οτι τραβάμε 6 χρονια τωρα ,,
Πριν με βρισετε παλι απλα σκεφτητε ποτέ σαν έλληνες ξαναφερθηκαμε ετσι,,μην πεφτετε στη λουμπα όλοι ειμαστε έλληνες σε δημοκρατική χωρα το τι κάνει ο καθένας πρεπει να τα κάνει μονο για το καλο της Ελλάδας ειναι το τελευταίο πόστ εδω μέσα αφού άκουσα τα πάντα απο πολλούς και στην προσπάθεια μου για συμφιλίωση έπεσα στο κενό.
Καλη συνεχεια και ελπιζω να τα ξαναπούμε σε ειρήνη

και ελπιζω να τα ξαναπούμε σε ειρήνη
Reply With Quote