View Single Post
Παλιό 04-10-2013, 23:16
mpampis Ο/Η mpampis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2013
Περιοχή: αγιοι αναργυροι
Μoto: Funduro 650st
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν νομίζω να έχουν την ίδια άποψη με 'σένα όσοι τον βίωσαν στο πετσί τους, ας πούμε οι Ανατολικοευρωπαίοι (Ούγγροι, Πολωνοί, Λιθουανοί κλπ)

Τελικά, τι κάνουμε εδώ; Μαλώνουμε οι Έλληνες για τον Κουμοuνισμό και τον Ναζισμό, έννοιες και ιδεολογίες γεννημένες σε ξένες μήτρες! Ιδεολογίες που γεννήθηκαν, εξαπλώθηκαν και επιβλήθηκαν δια της βίας.
Είναι κατάντια για εμάς τους Έλληνες να ασχολούμαστε με έννοιες και ιδεολογίες παρωχημένες και σχεδόν εξαφανισμένες! Κατάντια, διότι αυτός ο τόπος γέννησε αξίες τόσο μεγάλες, που είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερες, ανθρωπινότερες...
Μυαλό, ιστορία και παρακαταθήκη ως λαός έχουμε, ας τα χρησιμοποιήσουμε επιτέλους δημιουργικά...

Τέλος, ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που γράφω στο συγκεκριμένο θέμα, το έχουμα αναλύσει απ' όλες τις μεριές, άσε που έχει καταντήσει αηδία, επιεικώς...

ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ θελω να πιστεψω...δεν εβαλες και οτι εγραφα αμεσως πριν απο την φραση αυτη...ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ...εγω φιλε μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ....
το μονο που ειπα ειναι...οτι αλλο καποιος να προκαλει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολεμο και αλλο τι γινετε εσωτερικα σε καθε χωρα...αυτα!!
Reply With Quote