View Single Post
Παλιό 07-10-2013, 22:21
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
Προεπιλογή Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nkavoura1970 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, ευχαριστώ για τα θερμά σχόλια. Ακόμη περισσότερο για την υπομονή σας. Το (μεγάλο) δίλημμα ποια από όλες να διαλέξω, μια «ελαφρά» επεξεργασία στο photoshop, η ταξινόμηση, ο σχολιασμός, το υποχρεωτικό resizing, το uploading και η ανάκληση από το flickr οδηγούν σε αυτή την αναγκαστική καθυστέρηση. [jmar], αυτό ακριβώς προσφέρει εκείνο το κομμάτι της Ρωσίας (και της ευρύτερης πρώην Σοβιετικής Ένωσης), εικόνες μιας άλλης εποχής στο μεταίχμιο καθώς οι προσπάθειες των κατοίκων να ακολουθήσουν το βηματισμό της «Δύσης» είναι όλο και πιο έντονες. [aeriko], ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσω κάποια κρυμμένα ψυχικά αποθέματα, το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να μην με εγκαταλείψει απότομα η καλή μου τύχη που απλόχερα κουβαλούσα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, γιατί το μόνο που δεν θέλεις εκεί πάνω είναι να μπλέξεις (με το μηχανάκι, με τον καιρό, με τους Ρώσους, με οτιδήποτε). Α και όσο ζύγωνα στο Magadan ένα και μόνο πράγμα τριβέλιζε το μυαλό μου: «η Απόδραση από το Magadan»...
Φιλε μας εχεις πριζωσει με την καλη εννοια παντα, αφου δειχνω τις εικονες σε φιλη μου Ρωσιδα απο τον Καυκασο και δακρυζει....μου λεει αν ποτε πας πες μου να σου μαθω καποια βασικα της γλωσσας, εισαι ενας λογος να θελω να αλλαξω την GS1200 με το GS 800 γιατι απ οτι καταλαβα ο 21 τροχος ειναι το κατι αλλο για το χωμα (το χω καταλαβει βεβαια και με τους κουζουλους που εχουμε εδω στην Κρητη yns Markas )

Συνεχισε να μας ταξιδευεις

Last edited by jmar; 07-10-2013 at 22:22.
Reply With Quote