Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα
Αλίμονο αν θεωρούσα "διασκεδαστικές" τις προσβολές!!!!!!
Δεν σκοπεύω να περάσω σε π.μ. Ποτέ δεν το κάνω εκτός και άλλος μου στείλει.
Λυπάμαι μάλιστα αν κάποιος θεωρεί διασκέδαση τέτοια πράγματα.
Φανερά πάντα κάνω τις δουλειές μου και δεν έχω ανάγκη, ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκλιπαρώ admin, mod κλπ για να "καθαρίσουν" για μένα.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ανοίγεται θέματα και ωρύεστε κατά δικαίων και αδίκων, με σκληρότατους χαρακτηρισμούς και προτροπές σε βίαιες πράξεις, για ασήμαντους λόγους. Όπως και να 'ναι, πολύ λιγότερο σημαντικούς από την αποδεδειγμένα εν ψυχρώ δολοφονία ενός αθώου παιδιού. Θα μπορούσε να ήταν το δικό μου ή το δικό σας.
Αφήσατε να ριζώσουν και να αναπτυχθούν εδώ μέσα (ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ για μοτοφόρουμ) όλα αυτά τα αντικοινωνικά στοιχεία και παρ' ότι φτάσαμε όπου φτάσαμε, ΔΕΝ είδα καμιά καταδίκη από πάαααααρα πολλούς από σας που κόπτεστε για την ασφάλεια, ποιότητα, νομιμότητα και λοιπές ανοησίες που εφευρίσκετε για να καταναλώνεται καλαμπόκι.
Δεν ανέχομαι να θεωρείται "παρέα" μου είτε κακοποιός, είτε συνεργάτης του, είτε υποστηριχτής του.
Ξέρετε πολύ καλά, πως δεν έχω κόμπλεξ κατωτερότητας, για να τσακώνομαι με στόκους. Πολλές φορές μάλιστα ήμουν αυτός που προέτρεπε σε ψυχραιμότερη στάση. Φυσικά οι "επαναστάτες του πληκτρολογίου" διαφωνούσαν και συνέχιζαν/συνέχισαν το ίδιο τροπάρι.
Οι "ανοχές" από την παρέα που επικαλείστε συχνά, προς αυτά τα στοιχεία ήταν πολύ μεγάλες, έως παρεξηγήσιμες.
Κρατήστε λοιπόν τις νουθεσίες για τα παιδιά και τα εγγόνια σας.
Όπως θεωρείτε δικαίωμα να χλευάζετε κάποιον με μη πανάκριβο εξοπλισμό, άλλο τόσο και περισσότερο έχω δικαίωμα και υποχρέωση να λοιδορώ τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Αν δεν σας αρέσει, μην τα βλέπετε. Τόσο απλό είναι.
|