Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Georgek
Παιδιά σε συνέχεια της παραπάνω κουβέντας θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι σχετικό εάν γνωρίζεται
Η μπου μπου ειναι 09/2006 adv και την πήρα μεταχειρισμένη εδώ και ένα χρόνο
Οταν ρώτησα σε σοβαρό ?? μάστορα κάθε ποτέ πρέπει να αλλάζω υγρά φρενων στο κύκλωμα λόγω των γνωστών προβλημάτων μου είπε ότι εμπειρικά καλό θα ήταν να μην τα αλλάξω ποτέ διότι μπορεί κάποιο σκουπιδακινα κολλήσει κάπου και να διμιουργησει πρόβλημα
Ερχεται ακούσει κάτι σχετικά η πρέπει να τον πάω τον μάστορα σε κανένα γιατρό να τον κοιτάξει.
Επίσης κάποιος άλλως γνωστός μάστορας μου είπε ότι επειδή το σύστημα ειναι πολυ υδροφιλο θα πρέπει να γίνεται αλλαγή ίσως και πιο σύντομα απο τον χρόνο
Και ισωσ να χρησιμοποιω πιο καλα υγρα φρενων???Πείτε ρε παιδιά εάν γνωρίζεται κάτι γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και με αυτά τα πράγματα δεν ειναι για να παίζεις
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη εάν ειναι λίγο εκτός θέματος.
|
Αν έχεις σέρβο μία φορά το χρόνο, αλλίως πας και στα 2 που συστήνει η μαμά.
Υπάρχουν συνεργεία που γεμίσουν και αδειάζουν το κύκλωμα 2 φόρες έτσι ώστε να φύγει όσο γίνεται η μάκα από μέσα. Τώρα αν ακολουθήσεις την συμβουλή του πρώτου μάστορα να ετοιμάζεις ένα 2.000. Για καλύτερα υγρά δεν γνωρίζω, νομίζω όλα τα ίδια είναι αρκεί να είναι DOT4.