View Single Post
Παλιό 12-10-2013, 07:05
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Κάποτε είχα προτείνει στους Δουρίδες να κόψουν μέλη και θέματα με πολιτικό περιεχόμενο. Το είχα πεί και σε κάποια μέλη να μην ανεβάζουν τέτοια θέματα σε μοτο-φορουμ. Εχω φτάσει τώρα στο σημείο να συμφωνώ με την ύπαρξη ολων ανεξαιρέτως των θεμάτων.

Πιάνω τον εαυτό μου να με κεντρίζει αυτή η αντιπαράθεση η/και ενημέρωση στα πολιτικά, και να μπαίνω ανελλιπώς μέσα με ποπκορν και να χαζεύω χωρίς να παίρνω μέρος.

Συμφωνώ με την άποψη πολλών μελών ότι εδώ είναι μια κοινωνία και έχει απ'όλα. Μια κοινωνία όμως έχει και νόμους, άλλωστε υπάχουν και γραμμένοι. Δεν με πειράζει που δεν εφαρμόζονται, ως ένα σημείο όμως. Ακούστηκε ότι κάποια μέλη έφυγαν η έστω δεν συμμετέχουν λόγω αυτής της κατάστασης, το θεωρώ λυπηρό εως και απαράδεκτο εν μέρει.

Αυτό που με χαλάει πάρα πολύ, και το έχω πεί πολλές φορές και στους Δουρίδες αλλά και σε μέλη, είναι ότι έχω δεί να χαλάνε φιλίες, να χαλάνε σχέσεις. Αυτό είναι ότι χειρότερο για μια κοινωνία μοτοσυκλετιστών. Μου έχει συμβεί προσωπικά εδώ μέσα, και δεν θέλω ούτε να το χαρακτηρίσω...

Θεωρώ λοιπόν, ότι κάποια στιγμή, πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους επέμβαση με σωστή αξιολόγηση, έστω στον τρόπο έκφρασης κάποιων μελών. Ο τρόπος που εκφράζουμε τις απόψεις μας δείχνει τον πολιτισμό μας.

Last edited by gepol; 12-10-2013 at 07:20.
Reply With Quote