View Single Post
Παλιό 12-10-2013, 15:00
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι θέλουμε από το GSforum;

Θέλω να μπορώ να το συστήσω σε ένα φίλο να μπει και να μην φοβάμαι ότι θα με κράξει για το περιεχόμενο που θα βρει.

Δεν θέλω να λέω ότι είμαι μέλος του gsforum και να μου λένε που; εκεί που βρίζονται για τα πολιτικά;

Δυστυχώς 2-3 "κακά" θέματα αμαυρώνουν την εικόνα και όλοι ξέρετε ότι το μάτι κολλάει στο κακό.

Στο παρελθόν έχω υπερασπιστεί το να ανοίγονται θέματα κάθε είδους, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα διαχείρησης τους από όλους τους εμπλεκόμενους είναι καλύτερα να μην υπάρχουν. Πράγμα επίσης δύσκολο μιας και κάθε θέμα ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί πολιτικό (βλ. το θέμα του Πασχάλη για τα πρόστιμα στα κράνη)

Για μην παραξεγηθώ, πράγμα δυστυχώς εύκολο, θεωρώ ότι χρωστάω στο φόρουμ και το πονάω, ο χρόνος που έχω αφιερώσει μου έχει ανταποδωθεί με πάρα πολλές φιλίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και βόλτες που μου έχουν γεμίσει τις μπαταρίες άπειρες φορές.
+1200

Δεν θα απαριθμισω τι ακριβως χρωσταει ο καθενας μας σε αυτο το forum,οπως ειπα και στην αρχη του νηματος.Αυτοι που καταλαβαν,καταλαβαν, και απ'οτι βλεπω ειναι οι περισσοτεροι.....

Το σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ χρωσταμε...
Reply With Quote