12-10-2013, 23:34
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: Βρέθηκαν χρηματοδότες για το Ελληνικό χρέος
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS
Να σου θυμισω οτι ο νομος περι καπνισματος δεν κανει διακρισεις σε μικρα παιδια κ ενηλικες...Το ιδιο κακο κανεις στην υγεια την δικη μου,με αυτη που κανεις στα παιδια,οταν με κανεις ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ παθητικο καπνιστη...
Κουταμαρα ειναι να γυρνας χωρις κρανος,θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!Τωρα αν ειναι κουταμαρα να στερεισαι 175 ευρω επειδη δεν φορας κρανος,σκεψου ποσο κουταμαρα ειναι να δινεις τοσα λεφτα για να αγοραζεις τον καρκινο!!
Μην μου πεις ομως...Ρε φιλε ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!!
|
Μιας κι αναφερεσαι στον Πασχαλη, προς τι το 2ο προσωπο;;;;
Αφου δηλωσε μη καπνιστης!
Στην ερωτησή σου τωρα, οντας καπνιστης, οπου απαγορευεται δεν καπνιζω. Στα νυχτερινα μαγαζια τυποις απογορευεται ή μαλλον κατα περιπτωση, οποτε αφου καπνιζουν πολλοι κάπνιζω κι εγω.
Οι κάπνιστες υπερισχυσαν του νομου και τα μαγαζια υπεκυψαν, αλλιως θα εκλειναν. Αν υπερισχυαν οι μη καπνιστες, θα ηταν αντιστροφα τα πραγματα.
Προς αποφυγη παρεξηγησεων, αυτα που λεω πιο πανω δεν ειναι αποψη, αλλα τι πραγματικα συμβαινει. Μη με ρωτησεις αν συμφωνω. Δεν εχει σημασια.
Εκεινο που πιστευω ειναι οτι οι νομοι προβλεπουν και ποινες για την παραβιαση τους. Οποτε ο παραβαινων τον νομο, υποκειται στις συνεπειες της πραξης του. Απλα πραγματα
|