View Single Post
Παλιό 12-10-2013, 23:58
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Όλο λέω να γράψω κάτι και όλο το αφήνω...
Πολλά παιδιά περιγράφουν καταστάσεις που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσαν να αναφερθούν δημόσια και μπράβο στη τόλμη τους να σπάνε αυγά που γράφει και ο αγαπητός Αντώνης παραπάνω.....
Ως παλαιός εδώ μέσα εκτιμώ η ζημιά έγινε κατά το παρελθόν όπου η νοοτροπία του φίλα προσκείμενου απομόνωσε τους υπόλοιπους που είμασταν και.... οι περισσότεροι.
Η λογική του μαντριού και του λύκου που τρώει τα παραςτρατημένα πρόβατα που περιγράφηκε πολύ εύστοχα παραπάνω ήταν , κατ εμέ, η αρχή του "κακού".
Όσοι πήραν το μνμ ότι είναι εκτός προδιαγραφών περιχαρακώθηκαν και οι ομαδικές "επιθέσεις" φίμωναν κάθε διαφορετική άποψη....
Δεν λέω κάτι που δεν έχετε επαναλάβει παραπάνω, χαίρομαι που το φέρνετε στον αφρό και κουβεντιάζετε επ αυτού......
Χωρίς φυσικά να υπονοώ δόλο για κανέναν, αφού εξάλλου άλλος πληρώνει τα MBs που χρησιμοποιούμε, αυτός ήταν ο τρόπος που πορευόταν η "παρέα"....
Μεγαλώνοντας όμως το κοινό, δεν μεγάλωσε αντίστοιχα και ο σκληρός πυρήνας ελέγχου των πεπραγμένων.....πολλοί κατάλαβαν, συν τω χρόνο, ότι κάποια πράγματα δεν τους άρεσαν, κάποιοι τσίνησαν όταν έπρεπε να συμφωνήσουν σε πράγματα που δεν ήθελαν, άλλοι βαρέθηκαν να βαράνε παλαμάκια χωρίς ανταπόδωση.....
Χωρίς έλεγχο και σαφή κατεύθυνση για τη πορεία της "παρέας" ήταν μοιραίο ο καθείς να κάνει ότι θέλει, να λέει ό,τι θέλει χωρίς να γνωρίζει τα όριά που υπάρχουν..... Όταν ο "κολλητός" απολαμβάνει ασυλίας, δεν θέλει και πολύ να ξεσπαθώσει ο οποιοσδήποτε που δεν θεωρεί ότι πρέπει να έχει φραγμούς...
Πείτε μου ότι έτσι δουλεύει το σύστημα να πορεύομαι αναλόγως, μη μου πουλάτε τρέλα περί ισονομίας και κοινής αντιμετώπισης όλων...κι αν δεν μου φτάνουν οι λεκτικές αποδείξεις υπάρχουν και οι γραπτές για τα παραπάνω....

Προσωπικά τώρα, μου έχουν σταλεί "μηνύματα" πολλάκις ότι ενοχλώ κάποιους...ο τρόπος που έγραφα ήταν, λέει, προκλητικός......μπορεί να είναι είναι και έτσι, ουδείς αλάθητος φυσικά.......συνεχίζω και συμμετέχω, ανεβάζω εκδρομές, δεν μιλάω άσχημα όσο κι αν με προκαλούν και συνεχίζω να έχω την ίδια αντιμετώπιση, πλέον αδιαφορώ και δεν με απασχολεί ενεργά η εξέλιξη αυτής της διαδυκτιακής παρέας

Και το καλοκαίρι έκανα τη πρώτη μου εκδρομή στο εξωτερικό με ακόμα έναν συνφορουμίτη......για εμένα ήταν κάτι εξωπραγματικό σαν γεγονός και ήθελα να το μοιραστώ με όλους, όπως όταν στα 6 μου, μου πήραν δώρο το καράβι Playmobile ......ακούγεται αστείο αλλά έτσι ένιωσα αν και σχετικά μεγάλος ηλικιακά για πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με μοτό....
2-3 φιλαράκια είπαν να το ανεβάσουμε με live ανταποκρίσεις εφόσον ο εξοπλισμός μας ήταν δεδομένος......
Κι όμως (εδώ είναι το ζουμί και όχι στα προηγούμενα), ήξερα πως συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχω πιει και έχω φάει στην ίδια παρέα, θα γελούσαν με θυμηδία, θα κορόιδευαν το γεγονός, όχι δημόσια βέβαια, και θα ανέμεναν να περάσει σύντομα η σελίδα με κάποιες καλημεροκαλησπέρες και ανέκδοτα στο προςκήνιο ώστε να θαφτεί σύντομα...
Ε όχι, δεν είχα λόγο να μοιραστώ την ευτυχία αυτή με ανθρώπους που μπροστά μου γελούν και πίσω με περιγελούν.....όσοι ήθελαν έμαθαν λεπτομέρειες και είδαν και φωτογραφίες....
Αυτό λοιπόν το συναίσθημα το έχετε πολλοί αλλά το περιγράφετε σε τρίτο πρόσωπο, ότι και καλά συμβαίνει σε άλλους, εγώ παραδέχομαι ότι συμβαίνει σε εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ....
Ναι, θα ήθελα να βρεθεί μια λύση, δεν λέω ότι δεν μου φτάνουν οι λίγοι φίλοι που έκανα εδώ μέσα, περνάω μια χαρά μαζί τους αλλά θέλω πίσω το παλιό συναίσθημα που μου ξύπνησε όταν συνφορουμίτης μου κοινοποίησε στο FB μια φωτό από τις πρώτες εκδρομές μας το 2009.......
Καθαρές και αμόλυντες σχέσεις, ο καθείς με τα προβλήματά του αλλά ήταν εκεί γιατί το ήθελε, ήταν εκεί γιατί ένιωθε συντροφικότητα για τον διπλανό του, ήξερε ότι αν χρειαζόταν κάτι δεν θα έπρεπε να κάνει δήλωση νομιμοφρωσύνης για να τον "βοηθήσουν"....
Αυτά προς σκέψη και περισυλλογή.......
Reply With Quote