View Single Post
Παλιό 14-10-2013, 12:13
GariS Ο/Η GariS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2013
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι πολύ μικρός για να μιλάω (μόλις 2-3 ημερών), αλλά εγώ αυτό που βλέπω διαβάζοντας σήμερα όλο αυτό το νήμα είναι μια επιβεβαίωση του λόγου για τον οποίο αποφάσισα και "γεννήθηκα" ανάμεσά σας χθες-προχθες...

Εδώ μέσα - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων - έχετε γραπτούς και άγραφους κανόνες για το πώς λειτουργεί ικανοποιητικά ένα συζητητήριο και - πρωτίστως - σε γενικές γραμές τους τηρείτε. Εν ολίγοις:

Συμφωνείτε στο πώς (θα πρέπει να) διαφωνείτε..!!

Κι όσο για τις ελάχιστες εξαιρέσεις που ανέφερα, θα πω ότι η ύπαρξή τους είναι σχεδόν νομοτελειακή, τουλάχιστον στατιστικά.

Εδώ μέσα ήταν που πρωτοείδα ένα πολύ όμορφο σχήμα λόγου για τα απίθανα (και ημι-άπιαστα) ονειρεμένα ταξίδια, σαν αυτό του Νίκου το καλοκαίρι στο Μαγκαντάν: 500 το σκέφτονται, 50 το σχεδιάζουν, 5 πάνε!

Κατ' απόλυτη αναλογία λοιπόν (καινούριοι) φίλοι μου, θα μπορούσε κανείς να πει ότι εδώ μέσα ...7000 απλώς αριθμούνται ως μέλη, 700 ανοίγουν και διαβάζουν (έστω περιστασιακά), 70 γράφουν και συμμετέχουν κάπως πιο ενεργά, 7 ενίοτε εκτρέπονται..!!

Ενίοτε, όχι πάντα.

Και δεν έχει - νομίζω κι εγώ - να κάνει με τη θεματολογία. Έχει να κάνει με τη φυσική προσωπική ροπή του καθενός προς την εκτροπή σε συνδυασμό με τις χωροχρονικές συγκυρίες. Εγώ με την Hekima (post 176) είμαι ("...μια ειλικρινή διαπίστωση ότι εγώ πρώτη δεν είμαι ευτυχισμένη ζώντας σε ένα εχθρικό περιβάλλον"), αλλά δεν μπορώ να εθελοτυφλώ ή να μην δέχομαι το γεγονός ότι κάποιος άλλος μπορεί να επιθυμεί λίγο περισσότερη ένταση στην ανταλλαγή επιχειρημάτων για να είναι ευτυχισμένος. Στην ανταλλαγή επιχειρημάτων όμως, όχι ειρωνικών σχολίων, συγκαλυμμένων ύβρεων και προκλητικών χαρακτηρισμών...

Και για να επιστρέψω λίγο πιο κοντά στην αρχική και αναμενόμενη τροχιά του συγκεκριμένου θέματος, με τα λιγοστά και ανύπαρκτα γαλόνια μου θα δευτερολογούσα υπέρ της άποψης του να υπάρχουν μεν όλων των ειδών τα θέματα διαθέσιμα, αλλά τα περί μοτοσυκλετισμού και ταξιδιών να προβάλλονται λίγο εντονότερα. Ωστόσο, βασικότερο όλων για μένα (απάντηση στο "τί θέλουμε από αυτό το φόρουμ...") θα είναι να μην αλλάξει η γενική εικόνα που εισπράττω εδώ και χρόνια (όντας από καιρό ένας από τους προαναφερθέντες 700).

Ευχαριστώ παιδιά.
Αλήθεια..
Reply With Quote