Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Αγαπητοί, αν στους προκλητικούς χαρακτηρισμούς εντάσσεται και η στάση μου απέναντι σε μία συγκεκριμένη και έκνομη κατάσταση, παρ' ότι το έχω εξηγήσει, αν χρειαστεί σε πρώτη ευκαιρία το ξανακάνω.
Εννοείται πως ΔΕν απευθύνομαι σε όλους. "Θα απαντηθούν μόνο σοβαρές προτάσεις"!!!!!!!
Μάλιστα θα ήταν καλό να γίνει μια διεξοδικότερη συζήτηση, ως προς το τι θεωρείται πρόκληση.
Ένα μικρό παράδειγμα είναι η αναφορά (όπως έγινε) από τον forester για τον Παύλο Μελά. Προσωπικά ενοχλήθηκα. Δεν το αναφέρω στο θέμα του, λόγω χρόνου από την μια και από την άλλη γιατί δεν ήταν έκνομο. Δεν χρειάζεται να απαντάμε και όλοι σε όλα.
Επίσης να διευκρινίσω πως εγώ δεν νοιώθω όπως μερικοί αναφέρεστε. Ίσως στις αρχές να ήμουν λίγο παραπάνω ρομαντικός, αλλά πέρασαν χρόνια από τότε.
Δεν είμαι ούτε αφεντικό, ούτε εργαζόμενος εδώ. Πελάτης είμαι.
Στην περιοχή μου θυμάμαι το καφενείον των φιλάθλων, των κυνηγών, την μυροβόλο Χίο, το Κασιώτικο κλπ. Δεν πήγαιναν μόνον κυνηγοί, φίλαθλοι, Χιώτες, Κασιώτες...
Και κάτι ακόμα, γιατί μπερδεύτηκα λίγο από την αναφορά του Σταύρου.
Οι admin είναι φίλοι μου. Τουλάχιστον εγώ έτσι τους θεωρώ ακόμη. Τα σχόλια μου δεν είναι επ' ουδενί σπόντες προς εκείνους. Αν νομίζω πως έχω κάτι ιδιαίτερο, τόσα χρόνια τα λέμε, άλλα τόσα και περισσότερα μπορούμε να τα ξαναλέμε. Δεν έχω ανάγκη να κρύβομαι, απλά μου αρέσει να ξεκαθαρίζω λίγο το τοπίο και να αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Συνηθίζω να ψάχνω τον εαυτό μου, κατόπιν τον χώρο που κάθε φορά βρίσκομαι και μετά να βρίσκω την θέση και ως εκ τούτου τη στάση μου στον κάθε χώρο. Έχω την εντύπωση πως καίγεστε πολύ και πολλοί, για θέματα που δεν θα έπρεπε. Δικαίωμα σας. Στο χωριό μου συχνά λένε μια ιστορία, για κάτι ζωντανά που μάλωναν σε ξένο αχυρώνα...
Όσο μου αρέσει, βρίσκω γνωστούς, φίλους, ενδιαφέροντα, θα περνάω.
Φυσικά τα γράφω τηλεγραφικά γιατί περιμένω από στιγμή να φύγω και θα χάσω την σύνδεση.
Last edited by yannis; 14-10-2013 at 13:32.
|