καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα
αν και απο δομης του χαρακτηρα μου δε με πειραζει τιποτα και κανενας οτι και να γραψει οπως και να συμπεριφερθει γιατι οτι και να λεμε ο χρονος ολα τα βαζει στην θεση του!!!!!
αισθανομαι την αναγκη να γρα ψω τις αραδες μου για το καλο της προσωπικης μου ισορροπιας η ανισορροπιας
η πραγματικοτητα ειναι οτι το φορουμ ειναι μοτοσυκλετιστικο και αυτο ειναι αδιαπραγματευτο!!!!!!
η δευτερη πραγματικοτητα ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο!!!!γιατι αυτο ηταν και ειναι το ζητουμενο
πως εγινε μεγαλο ομως????
δεν νομιζω καποιος να πει οτι μεγαλωσε λογο των θεματων ποικηλης υλης(πολιτικα οικονομικα κλπ)
ολοι πρεπει να συμφωνουμε αδιαπραγματευτα οτι μεγαλωσε λογο των ταξιδιων εντος και εκτος ελλαδος και απο της παρεες που δημιουργηθηκαν βαση αυτων καθως και απο τους θεσμοθετημενους καφεδες παντου στην ελλαδα και της χρησιμες πληροφοριες σε οτι αφορα τις μηχανες μας και τα παρελκομενα τους απο μηχανικα κομματια μεχρι χαρτες ταξιδιων και πολλα αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καταλαβαινω και συμπονω αυτους που εχουν παρει μια μηχανη και δεν μπορουν να ταξιδεψουν για ποικιλους λογους οπως κατανοω και συμπονω αυτους που γραφουν χιλιαδες χιλιομετρα εντος και εκτος ελλαδος παραθαιτωντας πολλες πληροφοριες και φωτογραφιες καθως και την ψυχη τους
ειναι σιγουρο οτι οι δευτεροι θεωρουν πιο πολυ!!! κτημα τους το φορουμ απο τους πρωτους και δεν μπορει και κανενας να τους πει κατι γιατι ολοι παραδεχτηκαμε αδιαπραγματευτα οτι επροκειτο για ενα μοτο φορουμ
μια σημαντικη παραμετρος ειναι ομως και δεν πρεπει να την ξεχναμε οτι το φορουμ τεχνικα διοικητικα και οργανωτικα εχει μια στελεχωση η οποια δινει μια γραμμη
θεωρω οτι αυτη η γραμμη πολλους τους παραξενευει εως και οτι δεν τους αρεσει και εκει δημιουργουνται ολα τα προβληματα
το εχω πει και θα το ξαναπω
παρεα σημαινει αισθανομαι καλα!!!!!
ομαδα σημαινει εχω αποτελεζμα θετικο!!!!!
αρα φορουμ (μεγαλη ομαδα) εχω αποτελεζμα θετικο????(τον τελευταιο καιρο μαλλον οχι)
σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να γυρισουμε στα βασικα στα αρχικα μια καινουργια ολολευκη σελιδα να ικανοποιηθουν ολες οι τασεις με αυτο που τους αναλογει!!!!
ολα τα μεγαλα συστηματα το κανουν και ειναι και φυσιολογικο καθως και αδιαπραγματευτο για να συνεχισουν να υπαρχουν και οχι οτι αυτο θα υπονοησει αδυναμια τουναντιον θα δειξη μεγαλοκαρδια ελαστικοτητα και ορεξη για πιο μεγαλα εχγειρηματα
ευχομαι ολοι οι θεοι του κοζμου

να μας εχουν καλα και να μας δινουν δυναμη