View Single Post
Παλιό 14-10-2013, 19:12
REK Ο/Η REK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: ΚΑΝΤΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: BMW GS1200 ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Ήμουν και είμαι ακόμα και τώρα που γράφω στο δίλλημα εάν «η σιωπή είναι χρυσός» ή «η σιωπή είναι ενοχή» έχει μεγαλύτερη σημασία ,αξία ,πείτε το όπως θέλετε στο παρών νήμα..
Θα γράψω γιατί θέλω να εκφράσω τα συναισθήματα μου και γιατί θέλω το forum να συνεχίσει να υπάρχει τουλάχιστον έτσι όπως το γνώρισα εγώ πριν από τρία χρόνια..
Στην ερώτηση του Γιάννη για το τι θέλουμε ,απαντώ :
Προσωπικά ,τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει το όνομα του.. φίλους που να ασχολούνται και να αγαπάνε την μοτοσυκλέτα
Προσπάθησα να μεταδώσω τις λίγες γνώσεις και εμπειρία που έχω στο χώρο της μοτοσυκλέτα,στα μέλη του forum από την δική μου σκοπιά και όπου είχα άποψη την έλεγα..
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο έναν χρόνο ,περίπου ,η κατάσταση έχει αλλάξει όλο και λιγότερα ερεθίσματα παίρνω γύρω από το κοινό μας χόμπι από εδώ..
Χάρηκα ,πραγματικά ,όταν είδα «νέους» mods πέρυσι τον Ιανουάριο ,εάν δεν κάνω λάθος, με πάθος και μεράκι για την μοτοσυκλέτα και είπα …αααααπ νέο αίμα ,νέες ιδέες ,διαφορετικός τρόπος αντίληψης ,λειτουργίας και άλλα..φταίνε αυτοί ή κάποιος άλλος?
και σαν μην έφταν όλα αυτά φτάσαμε στον "εμφύλιο» των πολιτικών συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων που εκεί ΞΕΝΕΡΩΣΑ πραγματικά …θα μου πεις ,κάποιοι φίλοι το έγραψαν κιόλας παραπάνω, γιατι τα διαβάζεις? γιατί ασχολείσαι ?προσπεράσε τα και άλλα πολλά.. οχι δεν τα προσπερνώ γιατί πέφτω πάνω τους …προσωπικά δεν με νοιάζει να μαθαίνω από ένα μοτοφορουμ τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ και εάν το πλεόνασμα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αλλά σχετικά ..υπάρχουν σχετικά site (ανήκω και σε εκείνους τους παραδοσιακούς που αγοράζουν ακόμα κυριακάτική εφημερίδα) και τα μαθαίνω από εκεί…
Το θέμα είναι ότι αυτά έχουν παραγκωνίσει τα ταξίδια ,της βόλτες ,τις αναζητήσεις για μοτοσυκλετιστικά θέματα…και έτσι αυτά ,τα πολιτικά ,παίρνουν κεφάλι…
Πιστεύω λοιπόν ότι το θέμα των πολιτικών είναι το κερασάκι στην τούρτα του προβλήματος που έχουμε..
Λείπουν ρε παιδί μου τα ενδιαφέροντα θέματα για την μοτουσκλέτα (με την ευρύτερη ένοια) ,τουλάχιστον για μένα ,πώς να το κάνουμε ..και εκεί αρχίζει η γκρίνια για τα καλημεροκαλησπερίσματα τα ευχολόγια και αλλά..
Θα μου πείτε καλά ρε φίλε.. τόσα μέλη είναι όλοι έχουν άποψη και γνώμη τι να επικρατήσει χούντα και φασισμός ?..ΟΧΙ εκεί θα πρέπει να λειτουργούν τα όργανα (mods)για μένα, να έχουν πάρει τις «κατευθυντήριες γραμμές» (μην μείνετε οι κακοπροαίρετοι στην στενή έννοια της λέξης) από τους ιδιοκτήτες/admin και να λειτουργούν…
Μάγκες, όλοι να είναι χαρούμενοι δεν γίνετε …ας το καταλάβουμε…7.500 ατομα happy δεν…
Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω μια απορία:
To καυστικό και σίγουρα επίκαιρο θέμα το ανοίγει ένα μέλος ortho (με αρκετά χρονιά εμπειρία εδώ) και αισθάνομαι ότι το συντονίζει ένα άλλο μέλος peterv (με αξιοσέβαστη παρουσία στο forum) μπορώ να μάθω γιατί? είναι ένα τυχαίο γεγονός?
Εάν ναι ,και χωρίς ίχνος ειρωνείας ,σας δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια ..μακάρι αυτή η προσπάθεια σας,να μας κάνει όλους καλύτερους.
αυτά..

Υ.Γ :στον βωμό της οικονομικής κρίσης που ζούμε μην ρίξουμε την αδυναμία μας για αυτοσυγκράτηση των γραφόμενων μας.

Last edited by REK; 14-10-2013 at 19:15.
Reply With Quote