Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό. Η σιωπή πολλές φορές προτιμάται ως μέσο εκφρασης χωρίς αυτό να υποδηλώνει αδυναμία απάντησης ή απαξίωση προς τα μέλη της παρέας μας.
Τι να μας πουν δηλαδή οι admins, συμφωνoύν ή δεν συμφωνούν με την τάδε υποοομάδα του φόρουμ και τι θα γίνει με τους υπολοίπους που θα αρχίσουν τότε εκείνοι να διαμαρτύρονται; Μπαίνουμε έτσι σε έναν φαύλο κύκλο, κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι που συνέχεια θα μουρμουρίζουν.
Επαναλαμβάνω, κάντε υπομονή η αυτορύθμιση/αυτοκάθαρση θα πραγματοποιηθεί, είμαι σίγουρος. Η αγάπη προς τον μοτοσυκλετισμό θα επικρατήσει. 
|
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο, σε τίποτα δε θα βοηθούσε σε αυτή την φάση ένα ποστάρισμα των Admin, τι να πουν δηλαδή ότι για να γράψεις ένα πολιτικό θέμα θα πρέπει πρώτα να ανεβάσεις ένα ταξιδιωτικό και ένα DIY Video.

Η δική μου θέση απευθύνεται στα παιδιά που κατά την γνώμη μου ασχολούνται σε υπερβολικό βαθμό με τα πολιτικά, έγραψα χθες ότι οι περισσότεροι που γκρινιάζουμε αυτή τη στιγμή είμαστε άτομα που στο παρελθόν ανοίγαμε ή συμμετείχαμε σε τέτοια θέματα, κάπου η κατάσταση ξέφυγε όμως, χάθηκε το μέτρο και η ισορροπία, όπως είπε και ο Πάνος θα αυτορυθμιστούμε.
Όταν ζητάς από κάποιον ευγενικά να μην καπνίζει δίπλα σου, συνήθως το κάνει. Πολλές φορές το τελευταίο δίμηνο έχω σκεφτεί να ανεβάσω παρόμοια θέματα (πολιτικά) που με βγάζουν από τα ρούχα μου, μετά από τόσα ποσταρίσματα όμως ξέρω ουσιαστικά τι θα γράψει ο καθένας, ξέρω επίσης ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει αιτία να πλακωθούν φίλοι εδώ μέσα και τελικά δεν το κάνω.
Μία γραμμή ότι σβήνεται οτιδήποτε είναι "πολιτικό" θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα, ποιός θα αποφασίζει, με τι κριτήρια ; αν εγώ γράψω οι Ko@φaλες αύξησαν τα διόδια θα είναι πολιτικό θέμα ή θα γίνει όταν μπει ο GeorgeP και γράψει σεντόνι υπέρ των διοδίων και θα πρέπει τότε να σβηστεί ; (μην πείτε όλοι ναι....

)