View Single Post
Παλιό 15-10-2013, 10:26
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ forester,
πραγματικά ο καθείς έχει τον τρόπο του να αντιδρά σε τέτοια θέματα, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε (και) σε αυτό, αλλοίμονο....
Οι ενστάσεις έρχονται όταν αυτός ο τρόπος αντίδρασης δεν είναι πάντα όμοιος και αλλάζει κατά το δοκούν, έτσι ώστε να δημιουργούνται ευκολα κάποια ερωτήματα....
Μένοντας στο προσκήνιο και δίνοντας λύσεις σαν τον μεγάλο Μανιτού ακυρώνει εκ θεμελίων αυτό που βροντοφώναζαν συγκεκριμένοι συνφορουμήτες, αυτό το "να γιατί GSforum", που κατέληξε να γίνει ευθυμογράφημα, και τώρα δείχνει πόσο άδειο και κατευθυνόμενο ήταν αφού, ως επί των πλείστων, μόνο οι συν αυτώ το προωθούσαν...
Βασίλη είσαι υπερβολικός, προσωπικά έχω "ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ" από το forum, και όταν λέω forum εννοώ από τα μέλη του αλλά και τους admin στο βαθμό που αυτό έχει στηθεί από αυτούς. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που με έχουν βοηθήσει, από το να μου δανείσουν εξοπλισμό για ένα ταξίδι μέχρι να μου σταθούν σε ιδιαίτερα δύσκολες προσωπικές-οικογενειακές στιγμές με πράξεις.
Εσύ ίσως να μην μπορείς να το πεις γιατί δεν το έχεις νιώσει, εγώ μπορώ να το πω ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM.

Βλέπω επίσης ότι κάποια παιδιά μαζί και εσύ στρέφονται εναντίον των admin. Προσωπικά πριν αποδώσω ευθύνες στον οποιοδήποτε προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του. Είναι εύκολο να είσαι απέξω να κρίνεις και να επικρίνεις.
Reply With Quote