View Single Post
  #1  
Παλιό 21-11-2009, 07:45
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Μηνύματα: 84,759
Red face Η Microsoft αποσυνδέει τους πειρατές των Xbox




Η Microsoft αποσυνδέει τους πειρατές



Περίπου 600.000 ιδιοκτήτες της παιχνιδοκονσόλας Xbox έχουν αποσυνδεθεί απο την υπηρεσία την online gaming υπηρεσία Xbox Live, επειδή έχουν τροποποιήσει την κονσόλα τους ωστε παίζει πειρατικά παιχνίδια.









Η Microsoft επιβεβαίωσε την διακοπή σύνδεσης στην υπηρεσία της, για ένα μικρό ποσοστό απο τα 20 εκατομμύρια Xbox Live χρήστες παγκοσμίως. Η Microsoft επισημαίνει πως η τροποποίηση της κονσόλας παραβαίνει ρητά τους όρους χρήσης και ως εκ τούτου μπορεί να προχωρήσει στην διακοπή σύνδεσης. Επιπλέον, η ανακοίνωση τονίζει πως η βιομηχανία του gaming εξαρτάται απο τους πελάτες που πληρώνουν για αυθεντικά προϊόντα και υπηρεσίες υποστηρίζοντας έτσι την ανάπτυξη νέων τίτλων.







Το Xbox 360 είναι εξοπλισμένο με Digital Rights Management (DRM) τεχνολογίες που εντοπίζουν πειρατικό λογισμικό, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες όμως αναφορές απο τη Microsoft σχετικά με το πως αναγνώρισε και έκρινε ποιων χρηστών οι συνδέσεις θα διακοπούν.







Η απαγόρευση πρόσβασης στην Xbox Live υπηρεσία δεν επηρεάζει πάντως την πρόσβαση στις υπόλοιπες λειτουργίες του Xbox. Πηγή: MyFreeTime
__________________
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,
ο έξυπνος ... του εαυτού του,
αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!
Reply With Quote