View Single Post
Παλιό 15-10-2013, 17:54
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

-Μια παρέα, που κατάφερε να οργανώνει βόλτες, εκδρομές, μονοήμερες πολυήμερες, σε βουνά κ σε λαγκάδια ανά την Ελλάδα …
Φίλοι μου, δεν είναι τυχαίο ότι φέτος το καλοκαίρι – εν μέσω κρίσεως – ποσταρίστηκαν τόοοοοσες εκδρομές/ταξίδια,
μέσα κι έξω απ’ την χώρα,
με άπειρα χιλιόμετρα και με αμέτρητες απολαυστικές φωτογραφίες που τις συνόδευαν ενθουσιώδη σχόλια …
(Ίσως θα μπορούσε να ήταν περισσότερες … οκ … εδώ είμαστε να το προσπαθήσουμε)
-Μια παρέα, που κατάφερε να ενώσει ΟΛΗ την Ελλάδα – κ όχι μόνο μιας κ η «χάρη της» έφτασε απ’ τη Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία …
(μέχρι τον Καναδά υπάρχει μέλος μας που περιμένει να φιλοξενήσει όποιον συμφορουμίτη πάει εκεί)
και να κάνει τα μέλη της «αδέρφια» …
Έτσι που όταν πηγαίνουμε στην Β. Ελλάδα, να μας αγκαλιάζουν με αγάπη
και όταν πηγαίνουμε στην Κρήτη, να τσακώνονται ποιος θα μας πρωτοφιλοξενήσει στο σπίτι του …
-Μια παρέα, που κατάφερε να νοιώθει τον «άγνωστο» φίλο στην άλλη άκρη της Ελλάδας «έμπιστο»
και να του στέλνει/δανείζει το εργαλείο/εξοπλισμό/GPS του, έτσι … για να κάνει τη δουλειά του …
-Μια παρέα τέλος, που κατάφερε να μην υπολογίζει τα οικονομικά κ να χαρίζει στον άγνωστο συμφορουμίτη το «πράγμα» του …
Και μάλιστα … ΧΩΡΙΣ να περιμένει ανταπόδοση …

Αυτή είναι κύριοι η παρέα του GS Forum και γι’ αυτή την παρέα είμαστε περήφανοι !!!

Και καταλήγω …
Ποια είναι τα στατιστικά ???
Ένα print screen από την πρωϊνή συμμετοχή θα σας δείξω … 24ωρη επισκεψιμότητα στο φόρουμ μας:
687 ΜΕΛΗ και 1678 επισκέπτες …

Έχω κ από άλλους ιστοτόπους φωτογραφίες – με πολλαπλάσια έτη λειτουργίας - την ίδια ώρα,
αλλά λόγω ταπεινότητος, δεν θα τις παραθέσω …
Όποιος επιθυμεί είναι πανεύκολο να ανατρέξει κ να κάνει τις συγκρίσεις – θα εντυπωσιαστεί !!!

Κλείνοντας κ θέλοντας να σχολιάσω την "αστυνόμευση" των γραφομένων, θα σας μεταφέρω μια κουβέντα του διοικητή μου,
σε μονάδα της Κοζάνης που υπηρετούσα το 1976 σαν έφεδρος Ανθυπολοχαγός …
Με συνεβούλευε λοιπόν για την μελλοντική μου συμπεριφορά στην οικογένειά μου
κ παραλλήλιζε την μονάδα με την οικογένεια … λέγοντάς μου …
Ο Διοικητής, είναι υπεύθυνος για ΟΤΙ γίνεται και για ΟΤΙ ΔΕΝ γίνεται στην μονάδα …
Έτσι κι εσύ, θα είσαι αύριο υπεύθυνος για ότι γίνεται κ για ότι δεν γίνεται στην οικογένειά σου …
Προσπαθώντας να "προσαρμόσω" την συμβουλή του στο φόρουμ,
βλέπω πως δεν ταιριάζει καθόλου, γιατί τα μέλη ούτε φαντάροι είναι, αλλά ούτε κ τους διατάζουμε …
Ούτε και τον χωροφύλακα έχω το δικαίωμα – ούτε κ έχω κ την διάθεση - να κάνω …
Και με ποιά ιδιότητα άλλωστε, είμαι εγώ ικανός, να κρίνω κ να διορθώσω γραπτά ενός απ’ τα 7700 μέλη …

Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,
προσπαθώντας για την ομαλότερη λειτουργία του φόρουμ μας,
κάνουμε προσπάθειες να φτιάξουμε μια ξεχωριστή ενότητα με την «πολιτική επικαιρότητα»,
όπου θα προσπαθήσουμε να μην εμφανίζεται στις νέες δημοσιεύσεις …
Απλά το αναφέρω σαν προσπάθεια, χωρίς να το υπόσχομαι, λόγω τεχνικής δυσκολίας που έχει.
Επίσης, τις μελλοντικές ευχές, να τις δίνουμε κατά ημέρα κ όχι κατά όνομα …

Θα πρέπει να ξέρετε,
πως ολόκληρη η ομάδα διαχείρισης, προσφέρει ότι κ όσο μπορεί,
κλέβοντας πολύτιμο χρόνο ο καθένας, από τις επαγγελματικές κ προσωπικές του στιγμές !!!
Κρίνετε με επιείκεια την ομάδα γνωρίζοντας ότι,
δεν είμαστε επαγγελματίες – προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν,
έχοντας σαν γνώμονα, την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ μας …

Υ.Γ. Κάποιοι σενέκριναν το GS Forum με το ADVrider !!!
Ένα φόρουμ χιλιάδων μελών κ εκατομμυρίων επισκεπτών … ίσως το μεγαλύτερο παγκοσμίως …
Τους ευχαριστούμε τα μάλα για την σύγκριση … αλλά εμείς με τους λίγες χιλιάδες Έλληνες μοτοσυκλετιστές,
είμαστε μπροστά τους, σαν περίπτερο μπροστά στο Grande Bretagne Ηοtel …

Υ.Γ 2. Προτρέποντας όλους μας, να βλέπουμε τα θετικά των συμφορουμιτών μας, των φίλων μας, των συνανθρώπων μας, των γύρω μας,
θυμήθηκα ένα ωραίο παράδειγμα …
Κάποτε, σ’ ένα αγρό γεμάτο λουλούδια, πέρασε ένα ζωάκι κ έκανε την ανάγκη του …
Σε λίγη ώρα, εμφανίστηκε μια μύγα ή οποία αφού γύριζε γύριζε πάνω απ’ τον αγρό με τα λουλούδια,
πήγε κι έκατσε πάνω στα περιττώματα κ απόλαυσε το γεύμα της …
Σε μια άλλη περίπτωση, σ’ ένα βόθρο φύτρωσε ένα λουλουδάκι …
Περνώντας μια μέλισσα πάνω απ’ τον βόθρο, εντόπισε το λουλουδάκι ..
Πήγε έκατσε πάνω του κ άρχισε να του ρουφάει το νέκταρ …

Με το παραπάνω παράδειγμα θέλω να πω

πως έτσι πρέπει να λειτουργούμε στη ζωή μας …

Ακόμη και μέσα στα αρνητικά αν ψάξεις, κάτι σωστό θα βρεις …

Εεεε ... αυτό κράτα το !!!

.
Reply With Quote