View Single Post
Παλιό 17-10-2013, 13:45
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Και λίγη τροφή για σκέψη μέχρι τότε.
Δεν είπα ποτέ πως πιστεύω στον κoμoυvισμό. Παρ' όλο που κάποιες φορές ψηφίζω κκε. Έχω εξηγήσει όμως και το γιατί.

Οι κoμoυvιστές λοιπόν μπορεί να έσφαξαν τότε. Αλλά δεν σφάζουν τώρα. Αν έσφαζαν τώρα θα κατανοούσα την απέχθειά σου για αυτούς. Οι ναζί έσφαζαν τότε σφάζουν και ΤΩΡΑ. Ελπίζω η επιλεκτική σου όραση, να μπορεί να διακρίνει την διαφορά. Άρα έχουν ευθύνη για τους παππούδες τους αφού συνεχίζουν τα εγκλήματα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν απάντησα δεν είχα δει την δευτερολογία σου!!!!

Συνήθως μόλις κάποιος ζητάει να πέσουν οι τόνοι, δίνω το χέρι και τα ξεχνάω ΟΛΑ.

Κοίτα όμως που παρέθεσες "επιλεκτικά" κάποια σημεία "ξεχνώντας" κάποια ενδιάμεσα!!!!

Επίσης την ιταμή στάση που κράτησε σε κάποια σημεία ο Κώστας gsmaniac, θα περίμενα, αν όχι να την καταδικάσεις, έστω φιλικά να του την επισημάνεις. Μιλάω για τον Κώστα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τα ξαναπούμε/ξαναπιούμε μόλις περάσει η ένταση. Για τους άλλους επίσης, δεν πιστεύω να μην είδες τίποτα "μεμπτόν". Γαργάρα όμως.
Παρ' όλα αυτά, εκτιμώντας την συμμετοχή σου στο φόρουμ, σου απάντησα με τέτοιον τρόπο που άνετα και χωρίς να "ρίξεις" τον εγωισμό σου, θα μπορούσες να διορθώσεις. ΔΕΝ το έκανες, αλλά συνέχισες τα αναμασήματα.
Γιατί άραγε, αφού καίγεσαι για την αγάπη και ομόνοια του φόρουμ;;;

Και φυσικά, βρήκες την ευκαιρία να μας "αναπτύξεις" την "πολιτική" θέση σου.

Μην ανησυχείς εδώ θα είμαι. Πάω για δουλειά (πραγματική), και το βράδυ θα ξανάρθω, για την συνέχεια.

Τώρα μιλάμε
Δεν ασχολήθηκα με κανέναν και με καμιά ανακοίνωση - ποστάρισμα εδώ, σ αυτό το νήμα γιατί το θεωρώ μάτεο. Όπως και στο σύνολο σχεδόν των πολιτικών θεμάτων...
Μου έκανε εντύπωση αρνητική, η δική σου στάση με την επιμονή σου στην υβρεολογία κατά τριών - τεσσάρων ανθρώπων. Μάλιστα είναι κι άλλο ένα νήμα παρεμφερούς περιεχομένου, που και εκεί έχεις ανάλογη συμπεριφορά. Τα είδα το ένα μετά το άλλο και μου έκανε εντύπωση.
Δε με πειράζει η άποψη του οποιουδήποτε, αρκεί να διατυπώνεται κόσμια.
Ο μόνος λόγος που έγραψα σ' εσένα, ήταν αυτός.
Νοουμένου βεβαίως του άλλου θέματος "πως θέλουμε το φόρουμ" και των εκεί ανεπτυγμένων απόψεών μου, μπορείς να αντιληφθείς τη στάση μου απέναντι στα ποστ με τις υβρεις. Δεν έχω/είχα τίποτα άλλο απέναντί σου.

Όσο για την πολιτική μου άποψη - θέση, όσοι με ξέρουν τη γνωρίζουν. Δεν έψαχνα ευκαιρία (αν κάτι τέτοιο εννοείς), ούτε με απασχολεί να την κοινοποιώ. Ούτε και την αρνούμαι. Έπρεπε όμως να δώσω ένα παράδειγμα.

Όσο για το θέμα της ΧΑ- για να μπούμε και λίγο εντός θέματος αν και άσκοπο...- οι άνθρωποι απεδείχθει (ή αποδυκνείεται...) ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση, είναι ναζιστές, κι ως εκ τούτου τι να συζητάμε?
Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της και θα "θαφτούν" μόνοι τους.

Το άλλο με τους κομμ@υνιστές (από τα "αριστερά" άκρα του ΠΑΣΟΚ, μέχρι ΚΚΕ και βάλε...), μπορεί να μη σφάζουν τώρα. Όμως οι θέσεις τους στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, μου προκαλούν από αηδία έως απέχθεια. Αυτό το έχω πει-γράψει κι αλλού.

Είδες τι με κάνεις?
Πολιτικολογώ στο μοτο -φόρουμ που γουστάρω να βλέπω μόνο για ταξίδια, μηχανάκια κι εξατμίσεις

ΥΓ:Με την ευκαιρία της πολιτισμένης κουβέντας, ζητώ κι από σενα συγνώμη για τις όποιες υβριστικές εκφράσεις απέναντί σου.
Reply With Quote