View Single Post
Παλιό 19-10-2013, 00:26
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Αλλαγη τακακιών, Γλύφουν σφιχτα τους δισκους

κοιταξε φιλε μου η αληθεια ειναι οτι λιγο να ακουμπανε ισως ειναι νορμαλ!

... στην αρχη αναφέρεις οτι ειναι η πρωτη αλλαγη μπροστινα τακάκια...θυμασαι αν ειχες στο ενδιάμεσο σε καποιο σερβις συμπληρώσει υγρα φρενων στο μπροστινο συστημα?

απο κει και περα και εγω πιστευω οτι ειναι η μπάκα(βρωμιά) που ειχε μαζευτει στους κυλίνδρους(πιστόνια) που σπρωχνουν τα τακακια πανω στο δισκοφρενο . Στις 35 χιλιαδες που ειχες ηδη κανει ...φαγωθηκαν αρκετα τα τακακια και τα πιστονια απ τις δαγκανες ηταν εντελως εξω...με τον καιρο μαζεψαν στο τοιχωμα τους πολυ βρωμια ..και πιεζοντας τα πισω για να χωρεσουν τα φρεσκα τακακια, η βρωμια αυτη ηρθε και στουπωσε στην εισοδο και ενδεχομένως εμποδιζει την επαναφορα!

αυτο με την μοναδα του ABS που αναφερουν τα παιδιά παραπανω , δεν το εχω ξανακουσει και ευχομαι ειλικρινα ...ουτε στον εχθρο!

τι να πω? ... βασικα προφορικα και μονο ειναι δυσκολο να μας μεταφερεις για ποσο μεγαλη επαφη μιλαμε οταν γραφεις "γλυφει σφυχτα τον δισκο"...... εχεις παρατηρησει καμια τρελη θερμοκρασια στους δισκους μετα απο μικρη βολτιτσα χωρις ακραία φρεναρισματα?
Reply With Quote