View Single Post
Παλιό 22-10-2013, 23:50
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Γούστα είναι αυτά.

Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου

Θα μου πεις σου λείπουν οι καυγάδες??

Μου λείπουν οι εξαιρετικα ενδιαφέρουσες απόψεις φίλων.Μου λειπουν οι αναλύσεις και οι τοποθετήσεις τους.

Επίσης με εκνευρίζει να μην εχω πλέον εύκολα την επιλογή να διαβάσω αυτά που θέλω.Κάτι βέβαια που ποτέ μου δεν κατάλαβα απο αυτούς που σώνει και καλά θα πρέπει να διαβαζουν αυτα που δεν τους αρέσουν.

Τέλος πάντων....εγω. πιστευω οτι το φόρουμ έτσι γίνεται φτωχότερο.

Φέρτε τους καβγάδες πίσω

Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς, αλλά κανείς δεν είπε να μην γράφουν οι έχοντες ενδιαφέρουσα άποψη, ή να γράφει /να μην γράφει ο οποιοσδήποτε. Αυτό που πολλοί εζήτησαν (μεταξύ τους κι εγώ) ήταν ο περιορισμός των ύβρεων (προσωπικά σαν admin ή mod θα τα έσβηνα κατευθείαν) και η ένταξη όλων των συναφών θεμάτων με την πολιτική και τα ευρύτερα κοινωνικά, σε μια ενότητα που θα μπαίνει κάποιος συνειδητά και -αναλόγως δυνατοτήτων πλατφόρμας- να μην εμφανίζονται στα νέα θέματα κάθε μέρα.
Τώρα αν οι γράφοντες στα υπόψη θέματα, παρεξηγήθηκαν σε βαθμό τέτοιο που να προκληθεί η αποχή τους γενικώς, είναι θέμα δικό τους ....

Πάντως ειλικρινά και σοβαρότατα, χαίρομαι που εξέλειπε ο εμφύλιος του περασμένου μήνα και μακάρι να μην ξαναγίνει...
Reply With Quote