καλησπερα και απο εμενα.Παρατηρησα οτι σε αυτο το θεμα το 98% των απαντησεων ειναι απο χρηστες ΠΟΛΥ παλιους...
Εγω ειμαι στο φορουμ 2 μηνες και οχι γεματους.
εχω γραψει 190 φορες περιπου σε διαφορα θεματα και διαφορες κατηγοριες.
Ναι εχω γραψει και στα πολιτικα και μαλιστα συμμετειχα και στα μπινελικια.
Δεν ντρεπομαι για αυτο.Εχω μαθει απο μικρος να λεω την αποψη μου δυνατα και καθαρα και παντα στα μουτρα του αλλου.Δεν εχω χαιδεψει ποτε αυτια και ποτε δεν θα το κανω.
Μαλιστα εχω δεχτει
ΜΟΝΟ εγω δημοσια παρατηρηση για γραφομενα μου(που ηταν ΠΟΛΥ πιο ηπια απο αλλα γραφομενα) απο ενεργο παλαιο μελος.Αν και με εκνευρισε δεν μου αλλαξε γνωμη για το forum,απλα καταλαβα οτι ηθελε να προστατεψει το φιλαρακι του και τιποτε παραπανω.
Εγω προσωπικα βρηκα ενα πολυ καλο forum και δεν εχω ακομα καταλαβει πιο ειναι το προβλημα σας.
Πραγματικα απο τοτε που γραφτηκα μπαινω ΚΑΘΕ μερα(εκτος 2 ημερων) διαβαζω οτι με ενδιαφερει(που συνηθως ειναι πολλα αυτα) και συμμετεχω οπου εχω να πω κατι.
Μεσα απο το φορουμ γνωρισα φοβερους ανθρωπους που ενδιαφερθηκαν για εμενα και ας μην με εχουν δει ποτε.
Οπως ο VDR-βασιλης που με βοηθησε με το μελισσι μου με τις συμβουλες και δωρεες του -ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ-,panos_funduro που μεσω αυτου βρηκα πολλα ανταλακτικα για το 650st μου ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,vpentza που με βοηθησε με διαφορα site για ανταλακτικα,τους ARGI και alekni για τις πρωτες πληροφοριες και φυσικα τον Νικο-ταξιδευτης που ενω δεν συμμετεχει ενεργα πλεον στο forum με το που μπηκε μου απαντησε αμεσως και αναλυτικα σε ενα μυνημα που του ειχα στειλει αρχες Σεπτεμβριου σχετικα με τα προβλημα που εχω στη μηχανη.Μαλιστα μου προτεινε να ερθει να με βοηθησει....μια και παρομοια προβληματα ειχε και αυτος στο funduraki του-βλεπε σχετικο τοπικ-.
Επισης μεσα απο το φορουμ χαιρομαι να διαβαζω οτι γραφει ο φιλος yannis -που συμφωνω στο 95% των γραπτων του- ή ο φιλος vpentza που και με αυτον εχω ταυτιση αποψεων στο μεγαλυτερο ποσοστο.
Εχω ``εκμεταλευτει`` την ομαδικη προσφορα για το φτιαξιμο της σελας μου.
Εχω παρει και θα ξαναπαρω τωρα κοντα πραγματα που βαζουν συμφορουμιτες προς πωληση.
Αλλα εχω τσακωθει και με 2-3 μελη στα πολιτικα και μαλιστα χοντρα...οποτε τι??
το προβλημα που ειναι...τα πολιτικα??
και???
αν δεν σας αρεσουν μην τα ανοιγετε??
ΟΛΟΙ εμεις που εστω και μια φορα λογοφεραμε μεγαλα παιδια ειμαστε αν θελουμε θα τα βρουμε,αν δεν θελουμε δεν ξαναμιλαμε ο ενας στον αλλο.
Τοσοι φιλοι υπαρχουν εδω μεσα δεν θα μου λειψει αυτος ο οποιος τσακωθηκα.
Μια χαρα στημενο ειναι το φορουμ και η γνωμη μου ειναι οτι καποιοι κανατε την τριχα τριχια...εμενα μου αρεσει ετσι οπως ειναι.
να ειστε ΟΛΟΙ καλα.
Υ.Γ.o φιλος frits εκανε παραθεση τα εξης δικα μου
``......αυτη η ηλιθια κυβερνηση εχει κανει ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ λαθη.
..........................
Αυτη η κατασταση θελει εξυπνη διαχειριση ..αλλα δειξε μου ενα εξυπνο μεσα εκει....``
παρακατω αφησε ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ υπονοουμενο οτι αυτο παει για την διαχειριση του forum.....δεν καταλαβενω πως εκανε αυτη την σκεψη...αυτο που παραθεσε ειναι 3 φρασεις απο ενα ολοκληρω κειμενο που αναφεροταν στα λαθη της κυβερνησης στο θεμα Χ.Α.
μπορειτε να το δειτε ολοκληρο εδω
http://www.gsforum.gr/f42/%CE%94%CE%...tml#post957661
...αν καταλαβετε κατι διαφορετικο απο αυτο που εξηγω παρακαλω πειτε το μου.
Απλα το διευκρινιζω γιατι ειναι αδικο να κατηγορουμαι οτι αφηνω υπονοουμενα για την ομαδα διαχειρισης του φορουμ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ