23-10-2013, 14:43
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005
YAMAHA TTR 250
|
|
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Σταύρο, επιμένεις να παραποιείς, παρ' όλο που διευκρινίστηκε το θέμα.
Όταν λέει ο Ηλίας πως "μαζευτήκανε εδώ οι έξυπνοι", γιατί να εννοεί ντε και καλά την διαχείριση και όχι εμένα ή κάποιον άλλον ας πούμε;;;;
Αντιστοίχου πνεύματος δε και η δική μου απάντηση;;;
|
Πουθενά δεν άφησα να εννοηθεί ότι αναφέρεστε στην διαχείρηση, θεώρησα και θεωρώ ακόμα ότι αναφέρεστε σε μία "μερίδα" που με τα γραπτά της χαρακτηρίζει το φόρουμ.
Εγώ έχω πρόβλημα με την "μερίδα" και όχι με το δικό σας λογοπαίγνιο. Αν έχω ερμηνεύσει λάθος ζητώ συγνώμη για την ερμηνεία αλλά όχι για την θέση μου (το γεγονός ότι υπάρχουν μέλη που με τα γραπτά τους χαρακτηρίζουν πολιτικά το φόρουμ).
Απόσπασμα:
Επίσης εσύ ειδικά, ως παλαιότερος, γνωρίζεις για τις καλές σχέσεις που έχω με τον Νίκο και τον Δημήτρη. Θεωρείς πως είμαι κρυψίνους, θρασύδειλος ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο;;;; Αν είχα κάποιο θέμα μαζί τους, θα ντρεπόμουν να τους το πω;;; Επίσης, είναι τουλάχιστον άκομψο, να "υπερασπίζεσαι" με τέτοιον τρόπο την διαχείριση. Δεν θέλει πολύ να περάσει από το μυαλό κάποιων κακοπροαίρετων πως είσαι βαλτός. Ούτε νομίζω πως άνθρωποι σαν τον Νίκο έχουν ανάγκη από δεκανίκια.
Παρ' όλα αυτά, εκλαμβάνω την παρέμβασή σου, ως "υπερβάλλοντα ζήλο" και επειδή γενικά σε εκτιμώ, θα ήθελα να σταματήσει εδώ αυτή η παρεξήγηση.
|
Υπερασπίζομαι την διοίκηση ; ίσα ίσα που έχω παράπονο γιατί στην λογική του παρεμβαίνουμε όσο γίνεται λιγότερο άφησαν να ξεφύγουν τα πράγματα.
Απόσπασμα:
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα...
"Χαρακτήρ ανδρός εκ λόγου γνωρίζεται". Τάδε έφη Μένανδρος.
1. Δεν νομίζω να κρύφτηκε κανείς από το φόρουμ, εκτός φυσικά από αυτούς που έπρεπε να κρυφτούν. Αυτό έγινε γενικότερα, όπως παρατηρείτε, σε όλο τον δημόσιο βίο.
2. Αν έστω και ένας, δεν κατάλαβε τον λόγο που έπρεπε να είμαι ιδαιτέρως αιχμηρός απέναντι στην δόλια και εγκληματική συμπεριφορά ορισμένων... θα παραδοθούν ιδιαίτερα φροντιστήρια, αι εγγραφαί ήρχισαν!!
3. Η ευθιξία κάποιων περιορίστηκε στην μία πλευρά και ΑΥΤΟ είναι το ύποπτο. Όχι οποιαδήποτε ταμπέλα του φόρουμ. Αν είχε ταμπέλα το φόρουμ δεν θα ήμουν (και αρκετοί άλλοι είμαι σίγουρος) εδώ.
4. Η εικόνα του φόρουμ, εξαρτάται από την στάση των συμμετεχόντων σε όλα τα θέματα. Από κράνη και σκύλους, μέχρι ψεκασμών... αέρος ή τροφοδοσίας καυσίμου!!!
Εμένα λοιπόν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, που κάποιοι "κατακεραυνώσατε" την λεκτική μου συμπεριφορά, χωρίς έστω ΜΙΑ παραίνεση σε όσους ξεκίνησαν τις προκλήσεις. Εσείς λοιπόν θέλετε να βάλετε ταμπέλες στο φόρουμ, αλλά τι να κάνουμε... δεν πρόκειται να αλωνίζετε κατά βούληση εδώ μέσα.
Το άλλοθι περί μοτοφόρουμ, δεν στέκει, όπως ποτέ μέχρι τώρα δεν στάθηκε σε πάμπολλες περιπτώσεις.
Θεωρώ περιττό να επαναλάβω την διάθεση και εκτίμηση μου για το φόρουμ. Όπως κάθε ισορροπημένος άνθρωπος, αν δεν μου αρέσει, φεύγω κι αν κάτι δεν μου αρέσει δεν το διαβάζω. Αν κάποιοι νοσταλγούν την χωροφυλακή... οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι σε άλλο κτίριο.
Και κάτι τελευταίο.
Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις και συνόψεις. Ο Νίκος εκφράστηκε και κάλυψε όλους όσους μας αρέσει ο χώρος. Με την άνεση του admin, άγγιξε και την λεπτότερη πλευρά του φόρουμ, την συγκινησιακή, κάτι που προσωπικά με ευχαρίστησε. Κάθε επαναφορά και αναμάσημα, αφήνεται στην κρίση όλων μας.
|
|