23-10-2013, 19:13
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ελαστικά για gs 1200
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από anegis
Γιώργο αν βγεις στην εθνική με τα ΤR 91 τετραγωνιζουν αμεσως. Ειναι μαλακά σαν βούτυρο...
Ειναι όμως το καλύτερο λάστιχο που εχω βαλει σε βρεγμένο. Μου κράτησαν μόλις 13.000 χλμ. με μικτή οδήγηση, εθνική, επαρχιακό και πόλη.
Τώρα φορώ τα Continental trail attack 2. Έχοντας εμπειρία απο Anakee 2 και Metzeler EXP, θεωρώ οτι ειναι το καλύτερο για τα γούστα μου. Αν κρατήσει μάλιστα σε χλμ τότε θα μείνω σε αυτά.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat
Εχω αλλαξει 3 σετ ΕΧΡ και κανενα δεν εχει βγαλει πανω απο 13000 χιλιομετρα.
Τα αλλαζω πριν απο καθε μεγαλο ταξιδι. Τυπικα τους μενουν 4-5 χιλιοστα πελμα στο κεντρο και εχουν σκασιματα στο πλαι.
Απο τα 13000 τα 5 με 7 χιλιαδες ειναι σε ταξιδια (2 ατομα-3 βαλιτσες).
|
τι να πω δεν ξευρω.......στο βαραντερο, πριν την ανεργια, που ταξιδευα πολυυυυυυυυυυ σε εθνικες οδους λογω επαγγελματος (Αθηνα-καβαλα, αθηνα-θεσσαλονικη κ.λ.π) τετραγωνισμα στα Ντανλοπ (D691) ειδα μετα τα 20,000κμ κι αυτο αν το κοιταζες υπο γωνια.........
Η αληθεια ειναι οτι απο μοτο σε μοτο εχουν διαφορες.......π.χ τα conti απαγορευονται για το Βαραντερο (ανακοινωθεν της εταιρειας στην Γερμανια)....τωρα μου λετε οτι τα TR91 στα 10,000 ειναι για πεταμα......και το 2008-9 D691 φορουσα κι εγραψα με αυτα 23000κμ με χρηση 80% στις Εθνικες Οδους και τετραγωνισμα ειδα στα τελευταια 2000κμ, διγομα κι αυτα......
Τωρα με τα TR91 εχω πανω απο 20,000κμ και τετραγωνισμα δεν βλεπω......δεν εχει σημασια η χρηση πολης εδω αφου τα κμ ειναι ηδη παρα πολλα.
|