Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas
Δεν χρειαζόμαστε ούτε ξεχορτάριασμα από κηπουρούς με ζιζανιοκτόνα, αλλά περισσότερο δεν χρειαζόμαστε αυτοπροσδιοριζόμενους "καθαρούς" εισαγγελείς που "καθαρίζουν" τον "κόπρο" από το forum, πέρα απ' αυτούς που έχουν το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση (από τους κανόνες λειτουργίας του forum) να το κάνουν...
"""""""""""""""""""""
Όμως, αν και κατά δήλωση σου αναρμόδιος, τον εισαγγελέα έκανες αν δεν απατώμαι.
""""""""""""""""""""""""
Αλλά εκείνο που δεν χρειάζεται είναι περισσότερο είναι η ασέβεια, η ειρωνεία, οι χαρακτηρισμοί και γενικά ο επιβαλλόμενος φασισμός των εξυπνάκηδων, διότι " Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι".
"""""""""""""""""""""""""
Πολύ σωστά. Για τον ίδιο λόγο δεν μου αρέσει να με θεωρούν πρόβατο, να φωνάζουν πως πρέπει να ξυπνήσω και να καθαρίσω αυτούς που κάποιοι δεν γουστάρουν και πάνω από όλα δεν μου αρέσει να γίνομαι συνένοχος σ αυτά. Αν έβλεπα κάποια αντίστοιχη ευθιξία και σε σένα, ίσως σε δικαιολογούσα. Όμως...
"""""""""""""""""""""""
Και κάτι ακόμη, άλλο λέω ξεκάθαρα την άποψή μου και άλλο αυθαδιάζω, για να μην ξεχάσουμε και τα στοιχειώδη...
|
Δεν αυθαδίασα(!!!) χωρίς λόγο και ο καθένας που θέλει να βεβαιωθεί, μπορεί να ανατρέξει στα θέματα και να το ελέγξει. Λυπάμαι που δεν θέλεις να δεχθείς την αλήθεια, όμως τα γραπτά μένουν. Ακόμα και όσα σβήστηκαν, αν δεν τα θυμάσαι, μάλλον θα είναι δυνατή η επαναφορά τους σε κάποιο σημείο που θα φρεσκάριζε την μνήμη σου.
Αυτοί λοιπόν που έχουν υποχρέωση να κρατάνε το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και αν δεν το κατάλαβες η συντριπτική πλειοψηφία χάρηκε για το ξεχορτάριασμα.