View Single Post
Παλιό 26-10-2013, 18:52
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Κόκκινο τρίγωνο στο καντράν???????

οπως εχω ξανααναφερει και παλιοτερα φιλε μου ...εχω παθει και εγω κατι παραπλήσιο...αλλα σε εμενα δεν αναβε οταν πατουσα δυνατοτερα το μπροστινο ...αλλα στη δικη μου περιπτωση το τριγωνακι εμφανιζοταν , οταν το κουραζα τοσο πολυ με δυνατα φρεναρισματα μεχρι που τελικα εμενε απο μπαταρια ...εννοω λειτουργουσε κανονικα μεχρι που καποια φαση απο αδυναμια της μπαταριας να δωσει ενεργια στο σερβο , ...αναβε το τριγωνακι που λες !

....μπορει να ειναι πολλες οι αιτιες φιλε μου!...σε εμενα νομιζω οτι ηταν η μπαταρια ...καθοτι αλλαξα με φρεσκια και ολα καλα! .... γραφω "νομιζω" καθοτι η αληθεια ειναι οτι την επομενη εβδομαδα αλλαξα και υγρα φρενων με αποτελεσμα να μην ειμαι εντελως σιγουρος απο τι διορθωθηκε! απ την αλλη ομως σκεφτομαι γιατι να ειχαν παλιωσει τα υγρα στη δικη μου περιπτωση απ την στιγμη που τα αλλαζω σχεδον καθε χρόνο.

Πάντως τα υγρα φρενων θα μπορουσε κάλλιστα να ειναι ενας λόγος για μια τέτοια συμπεριφορά! ...το εχουν παθει πολλοι ... υγρασια στο κύκλωμα απο την παλαιοτητα των υγρων ...ελαστκη αισθηση και λαθος ένδειξη στον εγκέφαλο , με αποτελεσμα να πεταει ένδειξη σφάλματος με το τριγωνακι για την δικια σου ασφαλεια!

...εχω ακουσει ανθρωπους να τους βγαζει αυτη την ενδειξη γιατι σε μικρο πεσιμο σε χωματινη διαδρομη ...στραβωσε εντελως ελαφρια η μπροστα βασούλα που φωλιαζει ο αισθητηρας του abs ... εννοω την μικρη βαση που ειναι κολλημενη στο αριστερο κατω ακρο του αριστερου μπροστα καλαμιου!

αλλες φορες βγαινει απλα γιατι καποιος απ τους αισθητηρες του ABS εχει μαζεψει απλα λιγη παραπανω βρωμια!

..σε αλλες περιπτωσεις εχει ξεριθμιστει η μανετα του φρενου και βρισκει ή εμποδιζεται απο κατι !

...βασικα μην καρατα την ψυχραιμια σου ...αν οχι ολοι ..οι περισσοτεροι εχουμε περασει κατι παρομοιο και στο τελος βγαλαμε ακρη!....ευχομαι να εχεις καλα νεα απ τον μαστορα ...θα παρακολουθω το θεμα σου ..και οτι μαθω ή μπορω να βοηθησω θα σου γραψω!

παντα ορθιος φιλε!
Reply With Quote